Genom vårt partnerskap med QlikView erbjuder vi högklassiga lösningar som gör beslutsfattande mer precist, vardagen enklare och arbetet roligare. Självklart är programmet mobilanpassat. För du som användare ska kunna jobba flexibelt.

Med en kombination av kompromisslöst fokus på kundernas framgångar och en livlig, entusiastisk användarcommunity är det inte konstigt att över 26,000 företag i över 100 länder använder QlikView. Kundnöjdheten ligger på branschledande 96%. (Källa: QlikView)

SnipImage_3.jpg.scaled500

”Vi har med nya QlikView applikationer effektiviserat arbetet med våra månadsrapporter. Att exempelvis skapa och distribuera en viss rapport tog tidigare en hel arbetsdag, nu gör vi det med en enkel knapptryckning”.
Ann-Louise Ekenberg
Ekonomichef
Konsum Värmland

Flera olika datakällor

Det smarta med QlikView är bland annat den enkla avläsningen av data från olika källor; både traditionella så som M3 och Jeeves, och andra interna datasystem men också från internetbaserade tjänster.
För ett företag, världsledande inom sin industri har vi byggt ett par applikationer som utnyttjar denna möjlighet:

  • För att visa lagersaldo på olika lagerställen runt om i världen har koppling med GIS-koordinater mot Google maps gjorts och sedan kan man på en kartbild se läget:

QV.JPG.scaled500

  • För att kunna beräkna kostnader i aktuell valuta så har realtidsinformation om växelkurser kopplats in från den webbaserade tjänsten Oanda.

Dessa och andra integrationer har gjort våra kunder lite mer nöjda, lite mer tidseffektiva och lite mer lönsamma. Och för att vara lite bättre när det kommer till stora volymer gör stor skillnad.
 

”QlikView som ett kraftfullt verktyg som gör det komplexa enkelt, möjliggör realtidsanalyser och förenar multipla datakällor”.
Cecilie Bertelsen
Projektledare
Kavli Group

Vill du veta mer om hur ditt företag kan använda QlikView på bästa sätt? Kontakta Fredrik Johansson