Elvenite bjuder in till frukostseminarium om social business och framtidens arbete i Karlstad fredagen den 1:a juni mellan 8.00 och 9.00.

=logo-podio-blue-CMYK

Vi tror att anställda vill vara effektiva och göra sitt jobb på bästa möjliga vis. Vi tror att de vill interagera med sina kunder och kollegor för att göra processer effektivare och mer strömlinjeformade. Vi vet att i en nära framtid kommer de organisationer som samarbetar transparent att vara vinnare.

Kom och prata med oss om hur er organisation kan bli social, transparent och effektiv.
Anmäl dig här!
Vi på Elvenite kommer att presentera våra tankar kring Social Business och varför vi är övertygade om att de företag som bäst utnyttjar sitt samlade kunnande kommer att bli morgondagens vinnare.
Utöver detta delar vi med oss dels av våra egna erfarenheter av att ha infört dessa nya metoder och arbetssätt i vår verksamhet samt hur några av våra kunder jobbar med dessa frågor.
Som en del i detta kommer vi också att berätta om ett för Elvenite fantastiskt spännande nytt partnerskap med Podio och beskriva filosofin bakom denna tjänst och om hur en stark tro på framtidens arbete kan forma ett nytt sätt att se på mjukvara och arbetsprocesser.
Varmt välkommen till oss på Carlstad Conference Center, Karlstad! Notera att antal platser är begränsat och först till kvarn gäller… Anmäl dig helt gratis här!
Vi ses!