Den 19/2 deltog vi på årets HotSpotKarlstads Universitets arbetsmarknadsmässa. Eftersom mässan är en av Sveriges största i sitt slag och dessutom bidragit till flera av Elvenites anställningar så har vi nu deltagit varje år sedan 2008. Årets mässa var mycket lyckad och vi gick som vanligt hem med massa nya kontakter. Extra roligt detta år var att vi fick kontakt med många IT-studenter och att en överraskande stor del av dem dessutom var tjejer.

Elin och Therese vid vår monter.

Elin och Therese vid vår monter.


Joel Van Der Wijk med Elvenites goodie bag.

Joel Van Der Wijk med Elvenites goodie bag.


Jag själv studerade på Karlstads Universitet och träffade Elvenite första gången på HotSpot 2009. Då resulterade ett kontaktsamtal i anställning. Efter det så har det alltid varit roligt att återkomma och knyta nya kontakter med studenter.
På årets mässa utmanade vi studenterna i ett listigt 3D-pussel på tid. Vinnare blev Joel Van Der Wijk, som antagligen också var dagens yngsta tävlande. Han går på sporthandelsgymnasiet på Forshaga Akademin och besökte universitetet och passade på att mingla med företagen på mässan. Ett lönsamt drag eftersom han kammade hem vårt förstapris.
Tack till alla studenter som pratade med oss under dagen! För er som visat intresse för anställning eller exjobb så rekommenderar vi att ni tittar på utannonserade tjänster eller lämnar en spontanansökan på vår hemsida.