=logo-podio-blue-CMYK

Hur kan din organisation tjäna på att arbeta på ett nytt sätt?

Elvenite och Podio bjuder in dig till frukostseminarium om social business och framtidens arbete i Stockholm fredagen den 3:e februari mellan 8.00 och 9.30. Anmäl dig direkt!
Vi tror att anställda vill vara effektiva och göra sitt jobb på bästa möjliga vis. Vi tror att de vill interagera med sina kunder och kollegor för att göra processer effektivare och mer strömlinjeformade. Vi vet att i en nära framtid kommer de organisationer som samarbetar transparent att vara vinnare.
Kom och prata med oss om hur er organisation kan bli social, transparent och effektiv. Anmäl dig gratis genom att klicka på länken och fylla i formuläret! Anmäl dig direkt!

Talare

Vi på Elvenite kommer att presentera våra tankar kring Social Enterprise och varför de företag som bäst utnyttjar sitt samlade kunnande kommer att bli morgondagens vinnare.
Utöver detta delar vi med oss dels av våra egna erfarenheter av att ha infört dessa nya metoder och arbetssätt i vår verksamhet samt hur några av våra kunder jobbar med dessa frågor.
Gustav Jonsson från Podio kommer att prata om filosofin bakom en tjänst och om hur en stark tro på framtidens arbete kan forma ett nytt sätt att se på mjukvara och arbetsprocesser.
Han kommer också prata om hur Podio-kunder som SVT, Twitter och Subway använder nya verktyg och hur det har hjälpt deras anställda att ta kontroll över sitt eget arbete.
Varmt välkommen till oss på Isafjordsgatan 22, B 5 tr i Kista, Stockholm! Notera att antal platser är begränsat och först till kvarn gäller… Anmäl dig direkt!
Vi ses!