Det årliga vårminglet har gått av stapeln. Precis som vid tidigare år lyckades vi tima en av de första varma sommarkvällarna och kunde mingla utomhus. Eftersom vi flyttat under året passade vi på att inviga vår nya innergård. De nya lokalerna är en stor förbättring, men saknar vår fina solterrass. Innergården visade sig dock fungera nästan lika bra.

IMG_0508_-_Copy.JPG.scaled500

Gästerna var en blandning av kunder, partnerföretag, och andra bekanta. Eftersom vi bjuder in och blandar runt en massa olika människor som inte känner varandra så finns alltid möjligheter till spännande möten. Jag har själv blivit en mer aktiv nätverkare det senaste året och får ständigt rådet att alltid ta chansen att gå på sådana här arrangemang när man får tillfälle. Under kvällen bjöds på snittar, fri dryck, musik, sol och glada människor. Vad skulle finnas för anledning att tacka nej till det?

En sådan här tillställning presenteras förstås bättre i bilder än i text, så kolla in vårt bildspel och se sedan till att du också får en inbjudan till nästa år.