Nyfiken Data Scientist med intresse för Molnet, Big Data och IoT

Är du en Data Analyst med programmeringskunskaper, Application Engineer med äkta affärsmannaskap eller kanske helt enkelt en person som älskar data och som drivs av att hitta nya affärsmöjligheter med stöd av Machine Learning och Prediktiv Analys? 

Perfekt – Då är Elvenite företaget för dig

På Elvenite är vi övertygade om att data kommer att ha en stor inverkan på hur vi gör affärer i framtiden och att den kommer att göra det möjligt att vinna fördelar för både individ, företag och samhälle vilket förhoppningsvis bidrar till en bättre och hållbar värld.

Vem är du

Vi söker dig med en magisterexamen inom fysik / matematik / statistik eller datavetenskap med inriktning mot machine learning och / eller prediktiv analys. Du har kombinerat detta med en affärs-inriktad utbildning och / eller några års arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av programmering, analys och hur man kombinera stora mängder data för att hitta nya möjligheter. Du är bekväm med flertalet programmeringsspråk, databaser så som JavaJavascript, .NET, Python, R,  SQL, NoSQL, MongoDB etc. och självklart är du alltid nyfiken att lära dig nya kodspråk och verktyg. Du har förståelse för begrepp som Open Data, Cloud Computing och Advanced Analytics.
Du som person är nyfiken, har lätt för att lära dig nya saker och har ett eget driv i att lyfta data-analys till en nivå som alla förstår.

Vad ska du göra som Data Scientist

Som Data Scientist blir du en del av vårt affärsområde ”BI & Analytics”, där ditt fokus ligger på att hjälpa våra kunder att analysera sina data för att visualisera trender och erhålla insikter som kan ligga till grund för beslut. Du kommer att arbeta tillsammans med några av marknadens ledande affärsanalytiker och applikationsingenjörer och tillsammans kommer ni att inspirera och förnya våra kunders användning av data och lyfta deras datainsikter till en helt ny nivå.

Kort om Elvenite

Elvenite levererar resultat i gränslandet mellan IT och verksamhetsutveckling hos några av Skandinaviens ledande livsmedelsföretag. Vi kombinerar djupt bransch- och verksamhetskunnande med drivkraften att maximera värdet av våra kunders affärssystem och processer. Drivna av effektivitet, nyfikenhet och omtanke strävar vi alltid uppåt.
Vi kallar oss gärna förbättringskonsulter.

 

Är du redo att ta nästa steg i din karriär?

Ansök här


Vill du veta mer om hur det är att jobba på Elvenite och om tjänsten så kontaktar du Daniel Jarmyr.

Mobil: +46073547644
Email: daniel.jarmyr@elvenite.se

———————————————

Skicka in ditt CV och ett kortfattat personligt brev. Vi utvärderar inkomna ansökningar löpande.