fbpx

 Stort tack för ett underbart 2018!

Med bara några dagar kvar på året, kan vi blicka tillbaka på ett helt fantastiskt 2018. Förutom att vi tagit klivet in i Combined Excellence-koncernen, har vi tillsammans med både gamla och nya kunder satsat vidare i digitaliseringens tecken. Med digital transformation och datadrivna beslut, skapar vi tillsammans förutsättningar för en hållbar utveckling för såväl miljö som nästa generations livsmedels– och tillverkningsindustri.

För att ge fler människor i världen möjligheten att bidra till en hållbar utveckling, har vi valt att ge årets julgåva till en grupp majsodlare i Webuye-distriktet, Kenya. Gruppen strävar efter att få tillgång till kvalitetsutbildningar så att de kan förvärva nya jordbruksmetoder och på så sätt modernisera sitt jordbruk.

Vårt ekonomiska bidrag till bönderna hanteras och fördelas via den internationella organisationen KIVA.

 

Elvenite kiva

Kiva är ett internationellt ideellt företag, grundat 2005 som är baserat i San Francisco, med uppdrag att koppla samman människor genom utlåning för att lindra fattigdom. Kiva stöttar människor som vill skapa en bättre framtid för sig själva, deras familjer och deras samhällen.

Läs mer om Kiva och bli en långivare du med!