Hjulen börjar så smått rulla igång här på Elvenite efter en lång och på många sätt magnifik sommar. Det firar vi med att ta ombord ett imponerande gäng nya medarbetare både i Sverige och Norge.

Kompetenscenter F&B Stockholm

Drinking coffe outdoorsUnder hösten startar vi upp vår satsning på att etablera ett kompetenscenter livsmedel (F&B) . Här samlar vi spetskompetens och ett gediget branschkunnande för att leverera vårt värdeerbjudande till ett av Skandinaviens största industrisegment nämligen livsmedelsindustrin. Med kunder som Kavli, Löfbergs, Skånemejerier, Konsum Värmland, Marine Harvest, Hansa Borg har vi de senaste åren befäst vår position som en ledande leverantör av kvalificerade ERP- och BI lösningar till Livsmedelssindustrin i Sverige och Norge.
 

  • Den 1:a september börjar Erik Karlström hos oss som Business Analyst och Project Manager. Erik har en gedigen Movex/M3-bakgrund från sin tid på Toyota och nu senast som Global Process Manager på ArjoHuntleigh. Erik, med rötter i Norrbotten, har en civilingenjörsexamen i Industriell Ekonomi från Tekniska Högskolan i Linköping. Erik på LinkedIn.
  • Den 15:e september kickar Anders Elow igång hos oss i rollen som både som affärskonsult och lösningsarkitekt. Anders har en gedigen bakgrund inom affärssystem i allmänhet och Movex/M3 i synnerhet efter sina år på Intentia, Galderma och nu senast iStone. Anders kommer att tillföra spetskompetens inom ekonomi- och finansområdet samtidigt som han är en mycket allround affärskonsult och lösningsarkitekt.  Anders på LinkedIn.
  • Den 12:e augusti började Håkan Gleisner hos oss som Business Analyst inom F&B. Håkan har en gedigen industriell erfarenhet från olika ledande roller i Arla-koncernen. Där har han bl a jobbat både med implementation av Movex och SAP samt verkat som LEAN manager. Håkan på LinkedIn.

Dessa herrar får sällskap av Jennifer Aronsson som vi redan haft förmånen att ha hos oss som affärskonsult under några år.

Kompetenscenter Aquaculture Bergen (Norge)

Salmon piece on fork isolated on white background cutoutDet är ingen tvekan om att Bergen i Norge är ett globalt centra för mat från havet med ett omfattande industri- och forskningskluster inom aquakultur. Världsledande producenter av odlad lax som Marine HarvestGreig Seafood och Leröy har sina huvudkontor här. Det är några av anledningarna till ett Elvenite nu startar ett kompetenscenter för att rikta vårt värdeerbjudande mot denna snabbt växande branch.

  • Pål Herstad är i full fart med att etablera vårt kompetenscentra och vårt nya Bergenskontor ligger mycket centralt beläget på adressen Skuteviksbodene 18. Pål har en bakgrund som säljare och affärsutvecklare och kommer närmast från IntraFish som är ett mediaföretag fokuserat på Aquaculturebranschen. Pål på LinkedIn.

Sola i Karlstad (El Sol en Karlstad)KARLSTAD

  • Den 1:a september börjar Johan Lindberg hos oss som ny operativ chef. Han kommer närmast från SAP-partner Implema där han jobbart i olika roller som konsult, ekonomichef och platschef. Johan på LinkedIn.
  • I juni började Anders Johansson. Han är nytbildad dataingenjör från Karlstad Universitet och har tidigare jobbat med e-handel och drivit webbshop från sitt eget företag. Anders kommer att jobba både med support och systemutveckling, främst inom BI och e-Business. Anders på LinkedIn.

Vi är otroligt stolta och glada att ha er ombord på vår fortsatta resa och hälsar er varmt välkomna till Elvenite.