Trött på att sortera bland viktiga och oviktiga mail? Förvirrad av allt växlande mellan program, webbläsare och mailkorg? Fundersam över hur benämningen av redigerat dokument nummer femtioelva faktiskt ska se ut?

Under DigIT Värmland den 29 april kommer vi att prata om Podio, en mobil- och molnbaserad tjänst för samarbete och informationshantering. Podio hjälper dig att skapa ordning och reda i en social förpackning.
 
podio
Vi tror inte att du är ensam om att känna hur projekten rör ihop sig och springer iväg i tid. Och vi vet av egen erfarenhet att arbetet både kan bli roligare och mer effektivt – bara man utgår från ett verktyg som är anpassat efter arbetssättet, inte tvärt om.
I och med vårt privata användande av sociala flöden har vi lärt oss att kommunicera snabbt, rakt och enkelt. En struktur som självklart kan anammas inom projekt, administration och intern kommunikation. Vi kommer att visa hur företag och organisationer kan samla information och människor i ett socialt flöde på ett sätt som skapar delaktighet, struktur och sammanhang.
Ta med era kollegor, mingla runt bland mässans alla montrar och besök sedan vårt seminarium “Affärssystem, projekt och sociala flöden. En plats. En app”. Vi ses!