Vi säger hej till ytterligare en ny kollega! Anton Knudsen, 28 år från Ölme.

Anton

Välkommen Anton, kul med ytterligare ungt blod till företaget! Berätta, vad ska du pyssla med hos oss?

Tack så mycket, känns väldigt roligt! Jag ska jobba som affärskonsult inom M3, generellt inom supply chain till att börja med. Så jag ska hjälpa våra kunder att utveckla deras verksamheter och processer utifrån användningen av M3.

Kul och bra tycker vi. Hur hamnade du här, hur ser din historia ut?

Efter gymnasiet jobbade jag en sväng som slaktare på en gårdsbutik i Ölme. Sedan hann jag med att tågluffa lite i Europa. 2007 började jag plugga industriell ekonomi på Linköpings universitet. Därefter fick jag jobb på Rolls Royce i Kristinehamn som applikationsingenjör, där jag var tekniskt projektansvarig i två år.

Hur ser din fritid ut, har du fullt upp?

Jag har ganska fullt upp faktiskt. Det blir en del golf och squash numera, då jag lagt fotbollsskorna på hyllan. Vill ju inte skryta, men kammade faktiskt hem ett silver i ett klubbmästerskap i squash i våras … Jag idrottar mycket för den sociala biten, ett skönt sätt att umgås.

Vad har du för förväntningar på Elvenite och din nya roll?

Jag både förväntar mig och ser fram emot att lära känna olika typer av kunder och verksamheter. Jag är ju dessutom ny som konsult, vilket gör att den biten också känns spännande. Elvenite som gäng har redan motsvarat mina förväntningar, ett öppet och drivet gäng!

Välkommen Anton, ska bli kul att jobba tillsammans med dig!