Podio Preferred Partner

Podio är i våra ögon världens bästa samarbetsplattform där du på ett enkelt, effektivt och transparent sätt kan hantera alltifrån projekt, kundregister, affärsleads, eventplanering och dokumentation. Därför är vi är otroligt stolta och glada över att ha blivit utvalda till att ingå i en exklusiv och global grupp av partners – Podio Preferred Partners (PPP). Podio är ett danskt företag i grunden, och ingår numera i Citrix. Elvenite AB är Sveriges första PPP.

Podio växer så det knakar och för att kunna erbjuda sina kunder allra bästa stöd och support har de nyligen lanserat en ny partnermodell. Att vara en Podio Preffered Partner innebär att vi har en tät dialog med Podio i en mängd frågor, bland annat kring utvecklingsplaner och marknadsaktiviteter. Dessutom ger det oss också förmånen att få vara en del i en väldigt aktiv och dynamisk community med övriga partners där vi kontinuerligt diskuterar  och delar med oss av erfarenheter och tips kring Podio.

Samarbete och kommunikation – på ett mobilt och flexibelt sätt

Vi vet att du troligen har ett antal processer inom din organisation som ni idag hanterar via e-mail och dokument. Utmaningarna med detta sätt att jobba är många och kända. Har rätt personer fått informationen? Hur vet jag vilken som är den senaste versionen av dokumentet? Hur kan jag på ett strukturerat sätt kommentera och ge feedback utan att riskera att dränka de berörda personerna i långa mailtrådar? Podio rätar ut dessa frågetecken.
ipad-iphone-blackSom en central del i Elvenites erbjudande kring Social Enterprise kan vi som Podio Preferred Partner hjälpa till med allt ifrån implementation, uppsättning och integrationer kring Podio.  Vi delar också gärna med oss av våra erfarenheter för att stötta din organisation till att komma igång med att tillsammans börja jobba och kommunicera på ett effektivare och roligare sätt.

Kontakta oss idag

Oavsett om din roll är HR-expert, Säljchef, Projektledare, Utvecklingschef, Marknadsansvarig eller småföretagare erbjuder  Podio dig möjligheten att enkelt skräddarsy dina egna tilllämpningar. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ditt företag eller organisation att bli morgondagens vinnare!
Carl-Fredrik Herö
Web Architect
E-post: [email protected]
Telefon: 076-526 87 68