Allt sedan Elvenite startade 2007 har vi jobbat med kunder i Norge. Idag görs ungefär hälften av våra affärer på andra sidan gränsen. För oss är det vår nya hemmamarknad och i takt med att Elvenite växer tänker vi också se till att göra så i vårt grannland. En konkret satsning är att vi från och med april har ett kontor i centrala Oslo tillsammans med vännerna på Vince.

norsk-flagga-resized-image-960x349

 
Att verka i Norge är också att anta utmaningen om en annan företagskultur, med en benägenhet att ta mycket mer snabba beslut. Tack vare vårt samarbete i Primeport så har vi snabbare lyckats positionera oss på en nivå i Norge som hade tagit oss längre tid att nå själva.
”Det är riktigt roligt att satsa på norska marknaden. Där kan Elvenite med vår kompetens och erfarenhet verkligen göra skillnad.” säger Fredrik Johansson, Sales Manager.
Elvenites satsningar och positionering har uppmärksammats av Livsstil Värmland, ett magasin som speglar den värmländska livsstilen genom reportage och artiklar om arbete, företagande, boende och fritid. Artiklar med intressanta vinklingar överraskar och berör. Karaktärer och personligheter samt spännande företag lyfts i både text och bild.
I senaste numret har Fredrik och Johan intervjuats under en av alla de resor till Oslo som de företar sig i jakten på nya norska affärer. Läs artikeln.