Vill du arbeta med några av Skandinaviens mest kända varumärken tillsammans med drivna och kompetenta kollegor i ett företag som är ledande i sin bransch? Trivs du i en positiv atmosfär som präglas av nyfikenhet, kamratskap, och personlig utveckling? Elvenite växer så det knakar och söker fler konsultkollegor med placering i främst Stockholm, Karlstad, Oslo, Bergen eller Malmö.
Elvenite levererar resultat i gränslandet mellan IT och verksamhetsutveckling hos några av Skandinaviens ledande livsmedelsföretag. Vi kombinerar djupt bransch- och verksamhetskunnande med drivkraften att maximera värdet av våra kunders affärssystem och processer. Drivna av effektivitet, nyfikenhet och omtanke strävar vi alltid uppåt. Vi kallar oss gärna förbättringskonsulter.

Elvenite som arbetsgivare

Elvenite är ett tjänsteföretag som erbjuder lösningar som utvecklar våra kunders verksamhet och förbättrar deras lönsamhet. Vår största styrka sitter i vår personal. Det är människorna bakom Elvenite som är kapitalet, själen och drivkraften. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare kan vi fortsätta att locka till oss de bästa konsulterna i branschen och utvecklas till att bli ett ännu bättre team. På Elvenite arbetar en skön blandning av människor med olika bakgrund, erfarenheter och intressen. Vi drivs alla av viljan att tillsammans jobba mot högt uppsatta mål, ha roligt på jobbet och skapa framgångsrika lösningar för våra kunder. Vi satsar mycket på vår personal och vill att Elvenite ska vara ett fantastiskt ställe att arbeta på där alla anställda får möjlighet att bli den bästa versionen av sig själv.
 

Om tjänsten

I jobbet som Senior Business Analyst/Business consultant kommer du att i nära samarbete med våra kunder arbeta i gränslandet mellan system och verksamhet. Rollen är omväxlande och utvecklande och vi kan lova att den ena dagen inte är den andra lik. Hos våra kunder får du hantera varierande frågeställningar i allt från parametersättning och problemlösning till dokumentation av lösningsförslag och design av integrationslösningar. Många av våra uppdrag sker i projektform hos ledande livsmedelsproducenter som har verksamhet över hela världen.
På Elvenite strävar vi efter att alltid leverera en bra kundupplevelse och vi tror att detta är grunden i en hållbar affärsmodell. Målsättningen är att du som senior konsult hos Elvenite ska kunna verka på en strategisk nivå hos våra kunder samtidigt som du bör ha kännedom om hur strategiska beslut påverkar på en taktisk och operativ nivå. Erfarenhet av M3 implementationsprojekt är önskvärt men inte ett krav hos dig som är intresserad av oss som arbetsgivare.
På Elvenite kommer du att få en mycket viktig roll, en konkurrenskraftig ersättning, förmåner som träningsbidrag, pension och individuell utbildningsplan samt härliga kollegor. I utbyte förväntar vi oss hög kompetens, en skön personlighet, initiativtagande, framåtanda och ett sug efter att anta nya utmaningar.
 

Din bakgrund

Vi söker dig som är en driven och positiv person som älskar att ställas inför nya utmaningar. Du har tidigare erfarenhet inom affärssystem/processförbättringar och har då gärna arbetat med M3/Movex som konsult eller med affärsutveckling i en större organisation.
Vi förutsätter att du är nyfiken och har viljan att arbeta med ständiga förbättringar genom att effektivisera våra uppdragsgivares affärssystem och verksamheter. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen inom t.ex. supply chain, sälj, inköp, planering, eller produktion. Vi ser gärna att du har verksamhetskompetens och strategisk kompetens med dig i din erfarenhetsportfölj.
På Elvenite är vi måna och stolta över vårt varumärke och vi är noga med att alltid göra vårt yttersta för att leverera en bra kundupplevelse och ”top notch service” – det ser vi som en självklarhet att du också vill.
Vi ser det som en självklarhet att du trivs i konsultrollen vilket också innefattar resor som ett naturligt inslag. Som konsult är du självständig och resultatinriktad men du är också en lagspelare. Du är en positiv person som genom nyfikenhet och effektivitet bidrar till förbättringar hos såväl uppdragsgivare som internt. En vilja att ständigt utveckla sig själv och andra är viktiga egenskaper hos oss på Elvenite. Du kommer dagligen att kommunicera i tal och skrift på svenska, norska och engelska. Du har antagligen en gedigen akademisk utbildning i botten.
Är du redo för en ny utmaning och vill ha jäkligt kul på jobbet? Skicka in en ansökan så snackar vi mer.Vill du veta mer om hur det är att jobba på Elvenite och om tjänsten så kontaktar du Erik Karlström.
Mobil: +46768171828
Email: [email protected]
 
———————————————
Skicka in ditt CV och ett kortfattat personligt brev. Vi utvärderar inkomna ansökningar löpande.

ANSÖK HÄR

Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save