Elvenite Junior Business Analyst

Behovet av att digitalisera och automatisera verksamheter har aldrig varit större och kraven på att kunna spåra, hantera och upptäcka avvikelser eller trender växer för varje dag. Just nu söker vi en Business Analyst inom Business Intelligence som brinner för att visualisera data och som är nyfiken på hur Big Data, IoT och Cloud kan hjälpa företag och organisationer att bli mer datadrivna.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av BI-system utan kommer att få ett skräddarsytt utbildningsprogram för att komplettera dina universitetsstudier. Vi tror att du sedan tidigare har god förståelse för dataanalys och har lätt för att lära dig IT-system och processer.

ELVENITE SOM ARBETSGIVARE

Elvenite är ett tjänsteföretag som erbjuder lösningar som utvecklar våra kunders verksamhet och förbättrar deraslönsamhet. Vår största styrka sitter i våra medarbetare. Det är människorna bakom Elvenite som är kapitalet, själen och drivkraften. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare kan vi fortsätta att locka till oss de bästa konsulterna i branschen och utvecklas till att bli ett ännu bättre team.
På Elvenite arbetar en skön blandning av människor med olika bakgrund, erfarenheter och intressen. Vi drivs alla av viljan att tillsammans jobba mot högt uppsatta mål, ha roligt på jobbet och skapa framgångsrika lösningar för våra kunder. Vi satsar mycket på våra medarbetare och vill att Elvenite ska vara ett fantastiskt ställe att arbeta på, där alla medarbetare får möjlighet att bli den bästa versionen av sig själv.

DIN BAKGRUND

Du gillar att möta kund och sätta dig in i kundens utmaningar och har troligen lite kännedom om Business Intelligence-lösningar så som Qlik, Qlik Sense och Power BI eller liknande lösningar kopplat till datalager, affärssystem eller andra system. Har du dessutom kunskap och erfarenhet från utveckling eller lösningar inom avancerad analys är det ett plus.

Vi förutsätter att du är nyfiken och har viljan att arbeta med ständiga förbättringar och det är ett plus om du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen, men definitivt inget krav.

På Elvenite är vi måna och stolta över vårt varumärke och vi är noga med att alltid göra vårt yttersta för att leverera en bra kundupplevelse och ”top notch service” – det ser vi som en självklarhet att du också vill.
Det är en självklarhet att du trivs i konsultrollen och att du gillar att resa eftersom det är ett naturligt inslag i vardagen. Som konsult är du självständig och resultatinriktad men du är också en lagspelare. Du kommer dagligen att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska. Du har antagligen en gedigen akademisk utbildning i botten – t.ex. civilingenjör, systemutvecklare eller annan relevant IT-utbildning.

Vill du lära dig mer om hur digitalisering, kundupplevelse och innovation kan skapa värde? Skicka då in en ansökan så snackar vi mer!

Placeringsort: Karlstad

 

ANSÖK HÄR