Utvald JenniferI dagarna hälsade vi vår allra nyaste medarbetare, Jennifer Aronsson, varmt välkommen till vårt Stockholmskontor.

Jennifer kommer att jobba som affärskonsult på Elvenite. Hon har skaffat sig stor erfarenhet av M3 från sina tidigare anställningar hos bland annat Infor men också från andra affärssystem som IFS Application. Hon kommer närmast från Etac där hon arbetade med M3 support och med interna M3-projekt. Hon har lätt för att sätta sig in i processer och förstå verksamheter.
Jennifer är en person som är full av energi sprider den gärna till andra. Hon är positiv och glad och gillar när det händer saker. Hon är bosatt i Vallentuna utanför Stockholm, där hon bor med sin man Per och deras två döttrar. Utanför arbetet gillar hon löpning, skidåkning och andra aktiviteter som gör livet energifullt och roligt.

Elvenite för mig är ett företag med stor värme, bra värderingar och en företagskultur som passar mig. Att få möjligheten att arbeta med ett så kompetent gäng som finns hos Elvenite gör att jag känner att vi kommer att kunna stimulera och bidra till varandras utveckling.

Vill du komma i kontakt med Jennifer? Hitta hennes uppgifter här.