Vi på Elvenite är väldigt glada att få hälsa Mats Forsberg välkomna till vårt gäng. Med 15 års erfarenhet av affärssystemet M3 kommer Mats vara en stor tillgång inom ERP & Integration.

Mats kommer närmast från Infor, där han jobbade som utvecklare av M3, främst med applikationer anpassade för användare inom Food & Beverage.
Han har innan dess många års erfarenhet av konsultarbete för utveckling av kunders affärssystem. På Elvenite kommer Mats att förstärka oss som en drivande affärskonsult som gillar problemlösning och möjligheten att kunna utveckla kundernas användande av affärssystem.

Jag valde att söka mig till Elvenite för att få nya utmaningar i en ung o kreativ företagsmiljö. Jag saknade att jobba som konsult, nära kunderna och nära deras vardag. Det är roligt att jobba i projekt och trivs när det händer mycket.

Mats kommer att utgå från Elvenites kontor i Kista. Han kommer ursprungligen från Värmland, och bor idag i Stockholm och har två barn. Mats spelar tennis, åker gärna på tur och är friluftsintresserad.
Mats kontaktuppgifter finner du på vår kontaktsida.