De senaste veckorna har vi haft intensiva och roliga projekt samtidigt som nya och hungriga kollegor introducerats för sina nya kompisar och arbetsuppgifter. Det har varit en händelserik period för alla inblandade. Säg hej till våra nya tillskott Erik Samuelsson och Stefan Eriksson!

erik-o-stefan-2
Hej Erik, vem är du?
Jag är en före detta innebandyspelare som tycker om att spela tennis. Är född i Linköping men bor på Kungsholmen i Stockholm med sambo och två barn.
Du då Stefan, vem är du?
Jag är en före detta volleybollspelare som gillar friluftsliv. Jag bor i Örkelljunga tillsammans med min fru och våra två barn.
Ni är båda två erfarna inom era yrkesroller, var kommer ni ifrån och varför sökte ni er till oss?
– Jag har en ganska lång bakgrund inom ett företag som heter Elekta, som kort sagt jobbar med medecinteknik inom cancerbehandling. Jag var ansvarig för affärssystem och projektledde utrullningar och support. Jag lockades av möjligheten att få vara med och påverka och engagera mig i interna frågor. Jag är också sugen på att komma ut i konsultlivet, säger Erik.
– Jag har arbetat som senior affärskonsult och lösningsarkitekt på Infor i tio år. Jag har lång erfarenhet av arbete inom Svensk verkstadsindustri, automotive och som konsult har huvudfokus varit livsmedelsindustrin. Några kunder man kan nämna är Findus, Lantmännen och Leaf/Cloetta. Även jag lockades av det lite mindre företaget med möjlighet att påverka, säger Stefan.
Kul, vad kommer ni att jobba med hos oss då?
– Min titel kommer att vara Senior Project Manager, men jag kommer även att jobba med interna utvecklingsfrågor, säger Erik.
– Jag fortsätter som Senior Business Analyst och kommer även fortsätta arbeta med befintliga projekt som jag varit delaktig i sedan tidigare, säger Stefan.
Välkommen ombord!