Jättekul med en ny kollega, berätta om dig!

Tack, det känns kul för mig med! Jag är Hammaröbo men uppvuxen i Kristinehamn. Min familj består av min man, våra två barn och vår katt.
Efter att jag tog min systemvetarexamen på Karlstads universitet flyttade jag till Göteborg, där jag jobbade som Jeeves-konsult i nästan 10 år. Min tanke var först att bli webbdesigner men jag halkade ganska snart in på affärssystem och har sedan dess trivts väldigt bra med det.
Jag tycker om att komma ut i naturen på Hammarö och röra på mig, just nu tränar jag inför Vårruset i maj. Jag ser också fram emot Stolpjakten (Friska Hammarö) som börjar nu i april.
I övrigt så blir jag glad av konserter, resor och att umgås med vänner. Är det konstigt att säga att man tycker om att kolla bilder på olika byggnader på Instagram? Ta inte med det i så fall …

Berätta, vad ska du göra hos oss om dagarna?

Jag kommer att vara affärskonsult med fokus på order, inköp och lager i M3. Mitt huvudsakliga mål är att hjälpa Elvenites kunder att nyttja M3’s fulla potential och på så vis bidra till utveckling och bättre affärer.

Vad har du för förväntningar på din nya roll och arbetsplats?

Jag ser fram emot att lära känna nya kunder och deras verksamheter, sätta mig in i branscher jag tidigare inte jobbat med samt att få ett gäng duktiga och trevliga kollegor. Att få vara en del i projekt där jag kan bidra till förbättring hos våra kunder. Jag har helt klart en spännande och lärorik tid framför mig!
Tack Maria, du är hjärtligt välkommen!