Partnerskapet med Infor är för Elvenite strategiskt och centralt i satsningen på Infors produkt M3. I förra veckan hade vi nöjet att få besök av Peter Johansson, M3 Demo Content Manager, och Per Ehnsiö, Chefsarkitekt M3 Technology och de gav oss kunskap om de nyheter som kommer från Infor.

infor_nov_1
Den senaste tiden har Infor levererat mer innovationer och produkter än någonsin efter samgåendet mellan Infor & Lawson. Det nya Infor har ett uttalat fokus mot att utveckla befintliga och nya produkter enligt marknadens behov. Det är dessa nyheter Elvenite nu tar till sig för att kunna fortsätta leverera lösningar med verksamhetsnytta till både nya och befintliga kunder.
infor_nov_2
Under dagarna två fördjupade vi oss i Grid, Event Hub, Scripting, Mash-ups samt Infors nya middleware ION. Speciellt intressant är hur man numera kan skräddarsy användargränssnittet till behoven utan att ändra en enda kodrad i kärnan. Det har heller aldrig varit enklare att integrera M3 med andra produkter baserat på valfria händelser i M3 som skapar standardiserade meddelanden.

”Dessa dagar är ett led i att fortsätta den satsning Elvenite gör på den senaste teknologin kopplat till Infor M3. Vi bevakar och följer med i utvecklingen för att skapa nya lösningar som ytterligare vässar kundernas användande av M3”
Henrik Holmberg
Kompetensområdesansvarig ERP & Integration
Elvenite