Hej!
MaricaJag är nu inne på min femte vecka här på Elvenite och det känns jättekul.
Jag kommer närmast från en tjänst som ekonomiansvarig på Drivhuset i Karlstad. Mitt stora intresse för affärssystem kommer från min tidigare tjänst på Kommuninvest i Örebro, där jag huvudsakligen arbetade med uppgradering/byte av ett affärssystem. Då med fokus på redovisning av finansiella produkter och rapportering. Jag lärde mig snabbt hur affärssystemet fungerade och insåg att det verkligen var något för mig. Konsultrollen är jag ny i, men det är något jag tror passar mig jättebra eftersom jag på så sätt kan få kombinera mitt intresse för affärssystem med sociala interaktioner. De snabba utvecklingsmöjligheterna och den varierande vardagen en konsult har lockar också speciellt.
Jag är utbildad civilekonom med inriktning mot ekonomistyrning och internredovisning, och som affärskonsult på Elvenite kommer jag i första hand att inrikta mig mot ekonomifunktionerna i Movex/M3. Movex har jag tidigare kommit i kontakt med under ett sommarjobb på Strategiskt inköp på Atlas Copco i Örebro. Jag har självklart en hel del att lära i systemet, men tror och hoppas att min bakgrund kommer att hjälpa mig att snappa upp saker lite (eller mycket) snabbare än jag hade gjort annars.
Anledningen till att jag sökte mig till Elvenite är att jag tycker att det verkar vara ett företag med en härlig framåtanda och sköna och mycket kompetenta människor.
Jag är uppvuxen på Hammarö, men har under de senaste 10 åren bott i Strömstad, Spanien, Norge, Linköping, Skottland och senast Örebro. Nu är jag tillbaka på Hammarö där jag bor tillsammans med min sambo och vår son. På min fritid gillar jag som många andra Elveniter att idrotta.