Den 3 – 4 december arrangeras Digital Days på Karlstad CCC. Självklart kommer Elvenite och delta med ett seminarium kring vårt marknadsområde Social Enterprise. På seminariet som har undertiteln ”de bästa förutsättningarna för samarbete ger morgondagens vinnare” kommer vi att diskutera och visa på arbetssätt och verktyg som kan effektivisera din och dina kollegors vardag genom att anamma ett ”socialt” arbetssätt, med många element hämtade bland annat Facebook och Twitter.
Lite mer konkret kommer vi att visa på ett par kundcase där Podio, inte email och excel har varit motorn i arbetet. Är du nyfiken på hur du kan arbeta mer effektivt tillsammans med dina kollegor så är du varmt välkommen att delta på seminariet. Det är naturligtvis kostnadsfritt.
Passa även på att gå föreläsningen Digitala trender och teknikutveckling – en framtidsspaning av Stefan Hyttfors. Stefan är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom framtid, omvärldsbevakning och affärsutveckling. 2012 utsågs han till Årets talare.
Karlstad CCC bjuder efter föreläsningen på Afterwork.