Elin KarlssonMitt namn är Elin Karlsson och jag kommer nu att täcka upp för Erika när hon går på mammaledighet i början på mars. Vikariatet kommer att pågå i ett år framöver så från och med nu är det till mig man vänder sig med frågor omkring ekonomi, försäkringar och diverse annat.
Vem är jag då? En positiv och stolt värmlänning som på fritiden roas av att dansa allt från bugg till street jazz samt se på ”skräp”-tv som exempelvis Farmen och Bonde söker fru. Jag är född och uppvuxen i Torsby men flyttade hit till Karlstad för fyra år sen, detta för att börja plugga ekonomi på universitetet. I juni 2013 tog jag min kandidatexamen med inriktning mot redovisning och sökte sedan jobb samtidigt som jag läste socialpsykologi under en termin.
När jag läste annonsen för den lediga tjänsten på Elvenite kändes det som att det skulle passa mig perfekt. Arbetsuppgifterna var tilltalande och passade dessutom utifrån min utbildning och min erfarenhet från tidigare jobb. Min arbetslivserfarenhet är dock ganska knapphändig eftersom jag studerat i 16,5 år av mitt 22-åriga liv. På grund av detta trodde jag att jag skulle bli utkonkurrerad av äldre och mer erfarna ekonomer… men icke! Därför är jag väldigt tacksam att Elvenite tog beslutet att satsa på mig och jag ser att jag har ett lärorikt och roligt år framför mig!