Under hösten har vi som du säkert vet anställt flera nya elveniter. Håkan Gleisner började den 12 augusti och fick en flygande start på konsultkarriären. Här kommer därför hans presentation 2 månader efter att han börjat hos oss.

När jag först blev kontaktad av Elvenite kände jag mig inte intresserad. Jag bor i Kungsbacka söder om Göteborg. Karlstad kändes avlägset. Rollen som konsult är ny för mig även om jag jobbat som internkonsult i många år. Men ju mer jag lärde känna Elvenite och människorna ju mer intresserad blev jag. Jag tycker att Elvenite verkar vara ett sunt bolag med hjärtat på rätt ställe. Så nu är jag tacksam för att jag fick chansen att vänja mig vid tanken på en anställning hos er.
Jag kommer närmaste från Arla Foods där jag haft ett antal olika anställningar. Jag började på golvet och har jobbat mig upp. Först jobbade jag som maskinoperatör. Sedan blev jag befordrad till Arbetsledare med ansvar för personalplanering och inköp av insatsvaror till produktionen. Därefter blev jag avdelningschef för Yoghurt tillverkningen på Göteborgs mejeri. Som avdelningschef hade jag ansvar för processande av mjölk, förpacknings av Yoghurt och lagerhållning av färdigvaran. Jag jobbade mycket med linjeeffektivitet och kvalitet med mycket goda resultat.
Därefter har jag jobbat som internkonsult med vårt ERP system. Jag har varit med och infört nytt affärssystem på Linköpings, Skövde, Göteborg, Stockholm, Sundsvall och Jönköpings mejeri. Jag jobbade i Finland i 10 månader och införde nytt affärssystem i Sipoo för Arla Ingmans räkning.
Under min tid som intern konsult fick jag även andra uppdrag på Göteborgs mejeri där jag jobbade med Produktions IT, Projektledning, Change management och Lean.
Utanför arbetet spelar jag en del innebandy och umgås med familjen. Jag är även aktiv inom scoutrörelsen och hämtar mycket ny energi när jag får vara ute i skogen och sova i vindskydd framför en sprakande brasa.
Jag är anställd på Elvenite som Business Analyst och jag kommer att använda mina supply chain kunskaper i min nya roll. Jag hoppas att jag kommer få möjlighet att lära nytt, utvecklas och få möjligheten att växa tillsammans med Elvenite.
Du hittar Håkans kontaktuppgifter på hans profilsida.