podio-preferred-partnerPodio är ett socialt samarbetsverktyg som låter ditt företag och dina medarbetare dela information och utbyta kunskap med varandra såväl med som med kunder, leverantörer och partners för att utnyttja kraften i det samlande kunnandet inom ett nätverk.

Samarbetsverktyget som anpassar sig efter dig, inte tvärt om.

I Podio kan du snabbt och enkelt bygga egna appar. Du skräddarsyr dina appar för ditt företags specifika behov, oavsett om det gäller försäljning och kundvård, projekthantering eller rekrytering. Vi har flyttat över hela vårt CRM-system, hantering av rekrytering och semesterplanering till Podio.
Allt i Podio sammanvävs av en social aktivitetsfeed som påminner mycket om Facebook. Tillsammans med dina kollegor kan du dela statusmeddelanden, länkar, filer och bilder. Du kan naturligtvis skicka privata meddelanden och skapa att-göra-uppgifter, till dig eller någon annan.

Du har alltid tillgång till all din information i Podio. Med Podios iPhone- och Android-app kan du också fortsätta arbetet lika bra som vid datorn oavsett var du befinner dig – på bussen, på flygplatsen, i hissen på väg upp till det viktiga kundmötet! I samma ögonblick du skapar en ny app i Podio så blir den direkt tillgänglig även i din mobil.

Vad erbjuder Elvenite?

Som stolt Podio-partner hjälper Elvenite er med allt ifrån rådgivning och behovsanalyser kring hur Podio kan användas för att stärka ditt företag till att erbjuda stöd för att komma igång med Podio, sätta upp appar och arbetsflöden och utbilda personalen.
Vår långa erfarenhet och starka kompetens inom verksamhetsutveckling, affärssystem, integration och affärsanalys gör oss också till en utmärkt partner för att om du behöver integrera Podio med något av ditt företags befintliga processer eller IT-stöd.
Vill du veta hur Podio kan hjälpa dig?
Podio:
•    Enkelt informationsutbyte
•    Effektiv och social diskussion
•    Bygg egna appar
•    Integrera dina övriga system
•    Molnbaserat
•    Mobilapplikation

Vill du veta mer om hur du kan använda Podio?

Tveka inte att kontakta oss så får du veta mer om vad vi som Podio Preferred Partner kan göra för att underlätta samarbetet i din organisation – och vad som får er att bli morgondagens vinnare.

Carl-Fredrik Herö
Web Architect
Mobil: +46 76 526 87 68
Email: [email protected]