Knowledge is knowing that a tomato is a fruit. Wisdom is knowing that a tomato doesn’t belong in a fruit salad.

Miles Kington

Podio är en samarbetsplattform från Citrix som vi själva använder mycket liksom hjälper andra företag att implementera. Som ”Preferred Partner” till Podio får vi mycket information från dem, samtidigt lägger vi mycket tid på att själva lära oss hur man gör saker på rätt sätt i Podio.
Podio har medvetet skapat ett enkelt verktyg som vem som helst kan använda för att till exempel bygga ett företagsregister eller förslagslådor. När detta finns fritt tillgängligt för alla Podio-användare får vi ofta frågan varför man ska betala en konsult att göra det man själv kan göra. Adrian Griffith på Oval Business Solutions, en Preferred Partner i Storbritannien skriver på PodioHelp.com om precis denna fråga. I huvudsak går det ut på att man på egen hand kan komma en bra bit, men för att verkligen få ut maximalt kan man behöva hjälp av en expert. Det är precis av den här anledningen som Elvenite startades – att hjälpa våra kunder att få ut mer nytta av sina IT-investeringar. Eftersom Podio inte är särskilt dyrt i sig, 9USD/månad, innebär det att man kan ha större möjligheter att ta in konsulthjälp. Istället för att betala dyra licenser enbart för att komma igång kan man lägga den stora investeringen på att få sina kollegor att arbeta på ett nytt sätt.
Läs Adrians inlägg ”Implementing Podio Wisely”och kontakta oss sedan så kan vi prata om hur ni kan får ut mer av Podio, eller skriv en kommentar här under.