Vi söker konsulter till Elvenite i Finland

Nästa steg i din konsultkarriär, bli en del av vårt team

Tack vare en ökad efterfrågan från våra kunder har vi öppnat ett kontor i Helsingfors, Finland. Vi bygger just nu upp vårt team och söker konsulter inom såväl ERP som BI och Data & analytics. Vill du vara med på den spännande resan att etablera vår närvaro i Finland?

Kom till ett företag som levererar resultat i skärningspunkten mellan IT och affärsutveckling för de främsta livsmedelsföretagen i Skandinavien.

Agnes Elvenite

Vilka är Elvenite?

Vi är ett erfaret team av tekniska konsulter med ett enda uppdrag: Att göra livsmedelsindustrin smartare. Vi förstår de unika utmaningar som företag inom livsmedelssektorn står inför när det gäller digitalisering och vi har en dokumenterad erfarenhet av att hjälpa företag att effektivisera sina processer, öka effektiviteten och driva tillväxt.

Våra expertområden omfattar ERP, affärsinsikter och analys, datadrivet beslutsfattande, AI/ML och strategiska partnerskap. Vi går igång på hållbarhet, teknik och att i allmänhet – göra saker smartare.

Några av våra kunder

Vem är du?

Vi tror att du är en erfaren ERP-konsult och har arbetat inom eller med livsmedelsindustrin. Du är bekant med Infor M3 och har arbetat med minst ett av följande affärsområden: ekonomi, leveranskedja, distribution eller lager.

Du talar och skriver flytande finska och engelska. Det är också en fördel om du även talar svenska (men det är inte nödvändigt).

Åsa J på Elvenite med Great Place To Work

Vad vi erbjuder

Vi är Sveriges bästa arbetsplats 2023. Vår kultur är lättsam och prestigelös. Vi arbetar tillsammans som ett team och drivs av effektivitet, nyfikenhet och omtanke. Och vi strävar alltid efter att nå högre. Vi har ett öppet klimat på vår arbetsplats och en bra blandning av alla åldrar och kön (45 % kvinnor). Du kommer att få möjlighet att arbeta i projekt för några av Skandinaviens största livsmedelsföretag på ett välrenommerat och stadigt växande företag. Vi erbjuder också utmärkta utvecklingsmöjligheter i en flexibel miljö.

Matsvinn

Hur söker jag?

Om du är intresserad av jobbet kan du skicka in din ansökan via länken nedan. Rekryteringsprocessen pågår kontinuerligt och vi kommer att genomföra intervjuer så snart vi har fått din ansökan. Vi anställer en person när vi hittar dig som passar bäst för vårt team och våra kunder. Så tveka inte.

Frågor om expansionen?

Therese G

Therese Gawor
Marknadsföring och rekrytering

+46 768 11 22 88
[email protected]

Fredrik J

Fredrik Johansson
Försäljningschef

+46 702 18 53 60
[email protected]

Dyberg

Mathias Dyberg
VD

+46 739 78 92 81
[email protected]