Jobba hos oss

På jakt efter de bästa

På Elvenite kommer du att få en viktig roll, en individuellt satt och mycket konkurrenskraftig lön, förmåner som träningsbidrag, pension och individuell utbildningsplan samt härliga kollegor. I utbyte förväntar vi oss hög kompetens, en skön personlighet, initiativtagande, framåtanda och ett sug efter att anta en utmaning. Läs mer om våra lediga tjänster – kanske är du den vi söker? Eller är du den som vi borde söka efter? Skicka in en spontanansökan som vi ser över löpande.

 

Spontanansökan

Vad vi gör

På Elvenite vet vi att affärer görs mellan människor. Vi vet att bra affärer skapas genom omtanke, respekt och goda relationer. Med våra tre tjänsteområden ERP & Integration, Business Intelligence och Social Enterprise kan vi ta ett helhetsgrepp på våra kunders verksamhetsproblem. Läs mer om varje tjänsteområde genom att klicka på respektive.

Att jobba på Elvenite

Var för sig är vi affärsutvecklare, webbarkitekter, löpare, DJ:s, affärskonsulter och triatleter. Men tillsammans är vi Elvenite. Tillsammans är vi en perfekt kombination av hjärna, hjärta, passion, engagemang och kompetens. Och vi vet att goda resultat bygger på ständig förbättring. Läs mer om hur det är att jobba på Elvenite.