fbpx

Vår vision

Elvenite levererar hållbara lösningar för framtidens vinnare i hjärtat av våra kunders verksamhet

DET HANDLAR OM STÄNDIG FÖRBÄTTRING

Elvenite levererar resultat i gränslandet mellan IT och verksamhetsutveckling hos några av Skandinaviens ledande livsmedelsföretag. Vi kombinerar djupt bransch- och verksamhetskunnande med målet att maximera värdet av våra kunders affärssystem och processer. Drivna av effektivitet, nyfikenhet och omtanke strävar vi alltid uppåt. Vi kallar oss gärna förbättringskonsulter.

EN HELHETSLEVERANTÖR AV VERKSAMHETSUTVECKLING

I centrum för Elvenites verksamhet står alltid du som kund. Vårt arbete bygger på att erbjuda tjänster som ökar nyttan av ditt affärssystem och utvecklar din verksamhet. Tack vare att vi kan erbjuda en kombination av ERP & Integration, Business Analytics, Projektledning och Managed Services kan vi fungera som en helhetsleverantör och långsiktig partner i ditt förbättringsarbete.

Vår historia

I september 2007 startades Elvenite AB av fyra medarbetare med en gemensam ambition. Elvenite skulle vara en given partner för kunder som vill driva ett aktivt förbättringsarbete inom affärssystem och verksamhetsutveckling. Med fler än 50 anställda finner man idag Elvenite i Karlstad, Stockholm och Oslo.

2018 såldes bolaget till Combined Excellence, en koncern med flertalet specialistbolag inom IT. 

  Ekonomisk information

   

  HJÄRNA, HJÄRTA OCH GOD KOMMUNIKATION

  På Elvenite tror vi inte att den största framgången uppnås enbart genom en systemlicens, utan genom att förbättra hela arbetsprocesser inom verksamheten. Därför bygger vårt förbättringsarbete på att människor tillsammans arbetar med förändringar och förbättringar.

  Trots att vi är ett företag som växer stadigt kommer vi alltid att hålla fast vid det lilla företagets personliga service och förmåga att leverera innovativa, snabba och individuella lösningar till dig som kund. Genom att fortsätta utveckla vår egen verksamhet kan vi skapa mervärde för våra kunder och leverera verksamhetsutveckling med hjälp av hjärna, hjärta och god kommunikation.

  Vi är en del av combined Excellence

  Elvenite ägs av Combined Excellence, en koncern med starka bolag med tydligt entreprenörskap och expertpositionering inom sina respektive nischer. Genom samverkan skapar vi de förutsättningar som krävs för att du ska kunna digitalisera din verksamhet.

  Läs mer om Combined Excellence

  nyheter på vår blogg

  Läs mer om våra insikter och engagemang på vår blogg.

  Innovation enligt Sofie Lindblom

  Under Combined Inspiration day 20 maj berättade Sofie Lindblom (före detta innovationschef på Spotify, nu vd för Ideation 360) hur hon definierar innovation, och hur du ska göra för att bedriva ett systematiskt innovationsarbete. – Det...

  läs mer

  Vill du veta mer om elvenite?

  Kontakta oss för att få djupare insikt i vår verksamhet.