fbpx

FÖR OSS ÄR DET MER ÄN BARA EN AFFÄR

Vårt engagemang i dig som kund upphör inte med att en implementation är genomförd eller att ett projekt är stängt. Vi vet att din verksamhet förändras och då måste ditt systemstöd fortsätta att utvecklas.

Elvenite support

Vi löser dina utmaningar och omvandlar dem till möjligheter.

ELVENITES SUPPORTTJÄNST
Med våra supportteam ser vi till att du alltid får den service och det stöd som du behöver. Vi är väldigt stolta över att nästan alla våra kunder använder vår supporttjänst och vi ser det som ett tydligt tecken på att vårt långsiktiga arbete och målsättning med att stötta våra kunder för att göra deras vardag mer problemfri ger resultat!
Kontaktvägar
Måndag-fredag: 08.00-17.00
Telefon: +46 (0)54 150 115
E-mail
: support@elvenite.se
SUPPORTPORTAL
I vår användarvänliga supportportal kan du registrera ditt ärende genom ett enkelt e-mail. Vår First Line Support slussar vidare ditt problem till våra konsulter som sedan tidigare är välbekanta med din systemmiljö. Supporttjänsten ser vi som en självklarhet, för oss att erbjuda som för våra kunder att använda. Genom ett supportavtal får du ut mer av upplevelsen att jobba med oss.

Supportportal

Supporttjänsten tycker jag speglar Elvenite – det är ordning och reda.

Magnus Persson, VP, The Energy Square

Aktuellt hos oss

Läs mer om våra insikter och engagemang på vår blogg.

Innovation enligt Sofie Lindblom

Under Combined Inspiration day 20 maj berättade Sofie Lindblom (före detta innovationschef på Spotify, nu vd för Ideation 360) hur hon definierar innovation, och hur du ska göra för att bedriva ett systematiskt innovationsarbete. – Det...

läs mer

Vill du minska din support?

Kontakta oss så berättar vi hur du kan vända utmaningar till möjligheter.