Sök till CombinedX Traineeprogram!

Vi vill förstärka vårt team med nästa generations stjärnor inom Food Tech, Datadrivna beslut, Affärssystem och Business Insights.

I vårt Traineeprogram varvar du utbildning med arbete som konsult i något av våra kundprojekt.

Vi hjälper dig att lägga grunden till en mycket framtidssäker konsultroll och attraktiv karriär, så att du kan göra skillnad för såväl kunder som för miljö och samhälle. 

(Årets platser är nu tagna, välkommen tillbaka till hösten!)

Programmets upplägg

Trainee-tjänsten är en del av CombinedX traineeprogram där du tillsammans med traineer från olika företag får en gemensam utbildning i modernt ledarskap vid 5 tillfällen under året. Under utbildningsprogrammet kommer du att tilldelas en mentor och delta i studiebesök, seminarier och samverkansaktiviteter som utökar ditt professionella nätverk. Du kommer att få en bred utbildning inom alla våra kompetensområden för att därefter välja ett specialistområde att utvecklas vidare inom. 

Efter avslutat program hoppas vi självklart att du vill fortsätta vara en del av oss!

Vill du förändra livsmedelsindustrin?

Nu söker vi dig som vill vara med och skapa nästa generations dagligvaruhandel och livsmedelsindustri. Du får möjlighet att skapa digitala och hållbara lösningar, för en bransch som genomgår en total förändring där effektivisering och ständigt lärande är ledord för att driva den digitala transformationen framåt.

Är det här du?

Handlingskraftig

Du är en handlingskraftig person som gillar nya utmaningar och samarbete, samtidigt som du drivs av att ständigt utveckla dig själv och din omgivning.  

Bra på att prata

Du har god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ.

Bryr dig om andra

Du är social, omtänksam och vill leverera en bra kundupplevelse, samtidigt som du vill ha skoj på jobbet. 

Nyfiken

Du är nyfiken på hur du kan skapa smarta och hållbara lösningar för en bättre värld.

Dessa områden söker vi till

Business Intelligence-Analytiker

Tillsammans med kollegor kommer du att utveckla lösningar där stora mängder data omvandlas till beslutsunderlag och skapar nya insikter för våra kunders verksamhet. Du får följa med i spännande projekt och efter en tid specialisera dig inom utveckling och dataanalys. Du kommer få skapa BI lösningar och visuella rapporter och utveckla dataflöden. Vi ser gärna att du har grundläggande kompetens inom Business Intelligence och SQL och det är positivt om du är intresserad av UX för visualisering av rapporter, men inget krav.

Programmerare-Integrationer

Vi söker dig som gillar att programmera i Java och som vill arbeta nära våra kunder. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer arbeta i gränslandet mellan system och verksamhet och tillsammans med ditt team så hjälper ni kunden med problemlösningar, design av integrationslösningar, till dokumentation av lösningsförslag. Kan du MeC så är det ett plus!

Programmerare-Apputvecklare

Vi söker dig som tycker att det är kul att koda i Python samt har en grundläggande kunskap i SQL och har ett intresse för att arbeta med API:er. (Det är ett plus om du har grundläggande kunskaper inom RPA/Automation.) Tillsammans med kollegor ser ni till att våra kunder har tillförlitlig och rätt data på plats för att ta bättre beslut i verksamheten. Dina arbetsuppgifter är varierade och innefattar allt från att analysera, strukturera och bearbeta data från olika system och plattformar till att ta fram nya innovativa idéer och lösningar för att göra denna användbar för våra kunder. 

Projektledare

Du kommer att driva innovativa projekt och leverera kvalitativa resultat och lösningar till en av våra spännande kunder inom livsmedelsindustrin. Det innebär att du sammankallar till möten med projektgruppen och leder, planerar och kontrollerar projektens framdrift och rapporterar till kravställare. Dina grundläggande kunskaper inom ekonomi och projektledning kommer väl till användning i denna varierande roll där du driver både stora och små projekt och varje dag är unik.

UX/UI Utvecklare

Vi söker dig som har passion för UX/UI! I denna roll kommer du att verka mellan verksamheten och utvecklingsteamet. Dina arbetsuppgifter är varierande och du kommer att få designa flöden, skapa struktur och interaktioner. När du har kommit in i rollen så kommer du verka som kravanalytiker och arbeta strategiskt. Tillsammans med ditt team så kommer ni skapa en bra användarupplevelse för våra kunder.

VARFÖR ELVENITE?

Vi välkomnar vi dig till en fantastisk företagskultur med högt i tak och en koncern som drivs av ständigt lärande och personlig utveckling. Vi är en skön blandning av människor med olika bakgrund, erfarenheter och intressen. Vi drivs av viljan att tillsammans jobba mot högt uppsatta mål, ha roligt på jobbet och skapa framgångsrika och hållbara lösningar för våra kunder. Med fokus på laget framför jaget lyfter vi varandra i vardagen, så att ingen ska behöva känna sig ensam.

Tillsammans gör vi skillnad! 

 

Kika in och se själv!

Frågor om programmet?

Hör gärna av dig!

Therese Gawor – Rekryteringsspecialist 

[email protected]

Tel: +46 768 112 288