Traineetjänst 2021

Vi vill förstärka vårt team med nästa generations stjärnor inom Food Tech, Datadrivna beslut, Affärssystem och Business Insights.

I vårt Traineeprogram varvar du utbildning med arbete som konsult i något av våra kundprojekt.

Vi hjälper dig att lägga grunden till en mycket framtidssäker konsultroll och attraktiv karriär, så att du kan göra skillnad för såväl kunder som för miljö och samhälle. 

Programmets upplägg

Trainee-tjänsten är en del av Combined Excellence där du tillsammans med traineer från olika företag får en gemensam utbildning i modernt ledarskap vid 5 tillfällen under året. Under utbildningsprogrammet kommer du att tilldelas en mentor och delta i studiebesök, seminarier och samverkansaktiviteter som utökar ditt professionella nätverk. Du kommer att få en bred utbildning inom alla våra kompetensområden för att därefter välja ett specialistområde att utvecklas vidare inom. 

Efter avslutat program hoppas vi att du vill fortsätta vara en del av oss!

Vill du förändra livsmedelsindustrin?

Nu söker vi dig som vill vara med och skapa nästa generations dagligvaruhandel och livsmedelsindustri. Du får möjlighet att skapa digitala och hållbara lösningar, för en bransch som genomgår en total förändring där effektivisering och ständigt lärande är ledord för att driva den digitala transformationen framåt.

Är det här du?

Handlingskraftig

Du är en handlingskraftig person som gillar nya utmaningar och samarbete, samtidigt som du drivs av att ständigt utveckla dig själv och din omgivning.  

Bra på att prata

Du har god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ.

Bryr dig om andra

Du är social, omtänksam och vill leverera en bra kundupplevelse, samtidigt som du vill ha skoj på jobbet. 

Nyfiken

Du är nyfiken på hur du kan skapa smarta och hållbara lösningar för en bättre värld.

VARFÖR ELVENITE?

Vi välkomnar vi dig till en fantastisk företagskultur med högt i tak och en koncern som drivs av ständigt lärande och personlig utveckling. Vi är en skön blandning av människor med olika bakgrund, erfarenheter och intressen. Vi drivs av viljan att tillsammans jobba mot högt uppsatta mål, ha roligt på jobbet och skapa framgångsrika och hållbara lösningar för våra kunder. Med fokus på laget framför jaget lyfter vi varandra i vardagen, så att ingen ska behöva känna sig ensam.

Tillsammans gör vi skillnad! 

 

Kika in och se själv!

Frågor om programmet?

Hör gärna av dig!

Therese Gawor – Rekryteringsspecialist 

[email protected]

Tel: +46 768 112 288