IT Business Operations

Öka din digitaliseringstakt med en strategisk partner

En tryggare vardag för dig och din verksamhet.

IT Business Operations underlättar för dig  i det dagliga arbetet med allt från
att få tekniken att fungera, till att förbättra dina processer. Med trygghet och förutsägbarhet hjälper vi dig i din vardag.

Utveckla din verksamhet med spetskompetens

Med ett skräddarsytt team stärker du din verksamhet där det behövs.

BI / ERP / Datalager

Med specialistkonsulter inom ERP (Infor M3), Integration, Business Analytics (Qlik, Birst, PowerBI), Relex, Datalager och Övervakning, kan du enkelt bygga ett digitaliseringsteam.

Support

Ge slutanvändarna det stöd de behöver, med support och säljstödsfunktioner som grundar för en problemfri vardag och en fantastisk kundupplevelse.

Infrastruktur

Få kontroll på säkerheten och öka kommunikationen i framtidssäkrade IT-lösningar. En infrastrukturspecialist är bryggan mellan teknik och användare som lyfter lokala tjänster till molnet.

Elvenite har inte bara frigjort värdefull tid som vi kan investera i våra kunder. Det har även gett oss möjligheten att lyfta blicken från drift och support och fokusera mer på digitalisering och affärsnytta.

Thomas Berglund, IT/VU-chef, Coop Värmland

Elvenite Managed Services - Kundservice

Kundservice

Underlätta vardagen för din organisation med riktigt bra och strukturerad service. Med hjälp av Helpdesk och Support, effektiviserar du ärendehantering och låter experter ta hand om dagliga system- och verksamhetsfrågor.

Elvenite Managed Services - Datacenter

Datacenter

Säkerställ att din IT- och Infrastrukturmiljö alltid är övervakad och uppdaterad. Med backup och smarta molnlösningar, minimerar du risken för kritiska stopp och frigör kraften med de absolut senaste digitala tjänstelösningarna.

Elvenite Managed Services - Affärsutveckling

Affärsutveckling

Accelerera din affärs- och verksamhetsutveckling med stöd av molnbaserade tjänster och lösningar. Tillsammans med en branschkunnig digitaliseringspartner, stärker du din position på marknaden och optimerar nyttan med ditt affärs- och beslutsstödsystem.

Elvenite Managed Services - Enkel prismodell

Enkel prismodell

Få kontroll på kostnaderna med fasta och förutbestämda kostnader. Med en flexibel prismodell och fördefinierade SLA:er, anpassar du tjänster och kostnader efter dina behov och betalar på så sätt inte för lösningar som du inte använder.

Några av våra vänner

Kraftfulla tjänster för ökad effektivitet

Med fast prisbild och fördefinierade SLA:er, ökar du verksamhetens effektivitet samtidigt som du får koll på kostnaderna.

Cloud
Nyttja kraften med säkra, uppdaterade och skalbara IT-tjänster. Tjänster som drift- och applikationsövervakning, backup och support, frigör resurser så att fler kan arbeta med att utveckla, istället för att övervaka företagets kärnverksamhet.
Säljstöd
Vi hjälper till att automatisera dina manuella processer och kvalitetssäkrar dina grunddata, så att du bland annat kan erbjuda en smärtfri EDI-hantering.
Varuförsörjning
Automatisera varuförsörjning och digitalisera företagets rutiner och processer med stöd av tjänster som Relex och Infor MRP. Med automatiserad varuförsörjning minskar du hålen i hyllan, samtidigt som du får kontroll på artiklar och flöden.
Support
Med en supportfunktion som tar helhetsansvar för all ärendehantering, intern såväl som extern, får du mer tid för kunden och din kärnverksamhet. Via en proaktiv helpdesk får du struktur och lösning på dina utmaningar och kan på så sätt omvandla problem till möjligheter.
POS
Minska ner-tiden i dina kassor och garantera en god köpupplevelse. Oavsett om det är kortbetalningar som inte går igenom eller vågar som slutat fungera, är kunskapen om dagligvaruhandelns teknik och system avgörande för en effektiv kassasupport och kundupplevelse.
Kundrelationer
För oss innebär en god kundrelation en öppen och kreativ dialog, där fokus ligger på att skapa en fantastisk kundupplevelse. Vi vill vara en del i våra kunders vardag och på plats ta del av de utmaningar och möjligheter som våra kunder står inför.
Kunduppdrag
Varje projekt är unikt, och ibland räcker inte de interna resurserna till för att genomföra strukturella och digitala förändringsprojekt. Med djup kunskap och lång erfarenhet av förbättrings- och digitaliseringsprojekt, hjälper vi kunder att skapa nya digitala lösningar, på exempelvis gamla föråldrade processer. Detta, mitt i hjärtat av våra kunders vardag.
Övervakning
Få kontroll på servrar och tjänsteapplikationer med realtidsövervakning av företagets IT-miljö. Med periodiserade och proaktiva hälsokontroller, säkerställer vi att det alltid är hög kvalitet på dina grunddata.
Konsulter
Komplettera dina interna resurser och öka din utvecklings- och digitaliserings-takt. Våra verksamhetskonsulter har lång erfarenhet och spetskompetens inom livsmedelsindustrin.

Några av våra partners

Med starka partnerskap erbjuder vi ett komplett erbjudande som stärker din affär.

Nyheter. Insikter. Kärlek.

Läs mer om våra nyheter och senaste insikter!

Elvenite är en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Idag står det klart att Elvenite utses till en av Sveriges bästa arbetsplatser när Great Place to Work presenterar sin årliga lista. Elvenite landar på plats 14 i kategorin ”medelstora organisationer” och får därmed utmärkelsen första gången de är med.Organisationen...

läs mer