KUL ATT DU ÄR HÄR.
VARMT VÄLKOMMEN!

KUL ATT DU ÄR HÄR.
VARMT VÄLKOMMEN!

Oavsett om du bara är här och kikar lite…

…eller ska söka ett jobb hos oss är vi glada att se dig!

Vi kallar oss för Elveniter. Vårt syfte är att göra livsmedelsindustrin smartare och för att kunna göra det behöver vi bli fler. Hos oss finns alltid plats för omtänksamma och nyfikna människor med smarta idéer som vill bidra till en mer hållbar värld.

Sveriges 5e bästa arbetsplats

 

Vi som jobbar här är ganska olika. Det tror vi är en av anledningarna till att vi har så kul tillsammans. Olika människor ser olika saker, har olika styrkor och kan hjälpa varandra framåt. Om allt är samma hela tiden blir det lugnt och skönt… och till slut tråkigt. Vi vill mer än så.

Det bästa med att jobba på ett tech-bolag?

Träffa några av våra medarbetare

Träffa några av våra medarbetare

Vart jobbar du bäst?

Hos oss får du jobba lite vart som helst.
Hemma? Visst! Sommarstugan? Inga problem! Du väljer det som passar dig bäst. Men det ska sägas att vi har riktigt kul på våra kontor, så många av oss är här nästan jämnt.

Våra kontor ligger i:

Karlstad – Huvudkontor. Gott kaffe!
Stockholm – Bra på vinprovningar
Malmö – Falafel! Mer behövs inte.
Göteborg – Precis nyöppnat!
Helsingfors – Finns inte ännu men vi jobbar för att öppna här.
Oslo – Bara en postlåda egentligen.

Vad du får hos oss på Elvenite

 

Nästan 100 omtänksamma och trevliga nya vänner som kollegor.

• Flexibelt arbete. Du väljer själv vart och när du vill arbeta. Vi kör med 14 dagars flextid så behöver du springa ett ärende under dagen eller känner för att sluta tidigare nån dag är det inga problem.

Massvis med roliga aktiviter och kick-offer. Vi tycker om att ha kul, det kommer du märka. Därför hittar vi ofta på saker tillsammans. After-works, padelturneringar, löpargrupper, gemensamma träningspass, spelkvällar och middagar. Vill man ha kul finns det alla möjligheter! Och så brukar vi åka iväg hela gänget på gemensamma kick-offer till nån fin herrgård eller ett spa.

Generöst friskvårdsbidrag. Välj själv hur du nyttjar det, det räcker både till ett gymmkort och massage. Eller om du hellre drar till fjällen och åker skidor. Är du frisk och kry är vi nöjda!

Alla anställda har tillgång till ekonomisk expertrådgivning och hjälp med att placera pensionssparande.

 Regelbundna utvecklingssamtal. Precis som i skolan! Fast roligare. Ett avslappnat samtal mellan dig och din chef där ni pratar om dina mål och vilken hjälp du behöver för att nå de.

 Personlig utveckling och specialisering. Som anställd hos oss har du alltid en personlig utvecklingsplan du och din chef tillsammasn kommer överens om. Vill du bli Sveriges bästa M3-konsult eller lära dig leda team och driva projekt? Inga problem!

Massage under kontorstid. Varannan vecka kommer det en massör till oss och knådar en tills man är sådär mör och avslappnad.

 

 

Hej Therese!

Frågor om jobb?

Skicka ett mail eller slå en signal till Therese så berättar hon gärna mer. Hon älskar att prata så hon blir jätteglad om du hör av dig 😊

Therese Gawor 
Recruiter specialist & talent acquisition

+46768112288
[email protected]

Eller besök vår karriärsajt.