KUL ATT DU ÄR HÄR.
VARMT VÄLKOMMEN!

KUL ATT DU ÄR HÄR.
VARMT VÄLKOMMEN!

Oavsett om du bara är här och kikar lite…

…eller ska söka ett jobb hos oss är vi glada att se dig!

Vi kallar oss för Elveniter. Vårt syfte är att göra livsmedelsindustrin smartare och för att kunna göra det behöver vi bli fler. Hos oss finns alltid plats för omtänksamma och nyfikna människor med smarta idéer som vill bidra till en mer hållbar värld.

Sveriges bästa arbetsplats 2023

På Elvenite tar vi alla gemensamt ansvar för vår fantastiska kultur och vi hjälper varandra att utvecklas. Vi vill inspirera både kunder, kollegor och våra partners. Vi jobbar i team som prestigelöst hjälper varandra framåt och vi sätter laget framför jaget. Vi är en modern, jämställd och agil organisation vars syfte och värderingar kortfattat kan beskrivas med omtänksamhet, nyfikenhet och effektivitet – Elvenite ONE. Vi känner alla att det vi gör är meningsfullt. Vi tar ansvar och tänker långsiktigt, samtidigt som vi har väldigt roligt i vår vardag.

Här ser 100 procent av de anställda: fram emot att komma till jobbet, är stolta över vårt bidrag i samhället, anser att vi visas uppskattning på arbetsplatsen, att alla blir behandlade likvärdigt oavsett vem du är och sist men inte minst; att Elvenite – allt sammantaget – är en bra arbetsplats!   

Träffa några av våra medarbetare

Träffa några av våra medarbetare

Frihet under ansvar

Vi erbjuder flexibel arbetsplats. Jättefina kontor där de flesta väljer att arbeta, men behöver du arbeta från annan plats så går det självklart bra. Du väljer det som passar dig bäst. Det ska sägas att vi har riktigt kul på våra kontor – det är där det händer.

Våra kontor ligger i:

Karlstad – vårt huvudkontor, vattennära i inre hamn.
Stockholm – centralt och med en härlig innergård.
Malmö – centralt och vattennära vid inre fyr.
Göteborg – vid populära Järntorget.
Helsingfors – Precis nyöppnat!

Vad du får hos oss på Elvenite

 

100 omtänksamma och trevliga nya vänner.

• Flexibilitet. Hos oss får du stor frihet under ansvar, behöver du arbeta remote från annan ort, eller göra ärenden så går det jättebra – en god kommunikation är nyckeln. Vi tror på balans i livet mellan arbete och fritid och den egna hälsan. 

Generöst friskvårdsbidrag och en förmånsportal med fina erbjudanden och rabatter. Nyttja friskvårdsbidraget till liftkortskostnaden på din fjällresa, betala ditt gymkort, anmäl dig till ett lopp eller kanske unna dig massage. Du väljer det du gillar bäst.

 Personlig utveckling och specialisering. Som anställd hos oss har du alltid en personlig utvecklingsplan som du och din chef tillsammans kommer överens om och vi vidareutbildar oss kontinuerligt. Vill du bli Sveriges bästa M3-konsult eller lära dig leda team och driva projekt? Då är det hos oss du vill vara!

 Gemensamma aktiviteter. Vi tycker om att ha kul tillsammans, det kommer du märka. Hela Elvenite samlas några gånger per år för gemensamma konferenser och aktiviteter. Vi gör också mer eller mindre uppstyrda aktiviteter på våra respektive kontor som till exempel after-works, padelturneringar, löpargrupper, gemensamma träningspass, spelkvällar och middagar.

Hållbarhetsfokus. Vi har alltid ett hållbarhetstänk i allt vi gör och tänker långsiktigt, såväl socialt som miljömässigt. Vi har ett nära samarbete med våra personalchefer som stöttar och coachar oss i vardagen för att vi alla ska kunna vara den bästa versionen av oss själva. Vi kollegor hjälper, stöttar och uppmuntrar varandra till hälsa och rörelse. Två gånger per år utmanar vi oss själva i en hållbarhetsutmaning genom dagliga uppdrag under en månad och lyckas vi firar vi med en rolig aktivitet i hälsans tecken. 

 

Hej Therese!

Frågor om jobb?

Skicka ett mail eller slå en signal till Therese så berättar hon gärna mer. Hon blir jätteglad om du hör av dig 😊

Therese Gawor 
Recruiter specialist & talent acquisition

+46768112288
[email protected]

Eller besök vår karriärsajt.