fbpx

Kundcase

3PL – ett genidrag

För inte så länge sedan hade alla grossister ett eget lager och egna lagerarbetare. Men digitaliseringen förändrar det fortare än vi kan säga 3PL, eller tredjepartslager. För Norgesmøllene är det ett riktigt genidrag att outsourca sin lagerhantering och logistik till en extern aktör.

Läs mer

Bakehuset – Ökat engagemang, minskat svinn

Med hjälp av tydliga visualiseringar av alla sina produktionsprocesser i QlikView har Bakehuset minskat sin överproduktion med 33%.

Läs mer

coop – mindre “hål i hyllan”

Om snabbrörliga varor tar slut i hyllorna blir kostnaderna snabbt stora. Spontantköp minskar markant vid hål i hyllan, eftersom du inte upptäcker de där sakerna du inte hade insett att du behöver. Med ett robust system för automatorder kunde Coop City i Karlstad minska antalet hål i hyllan.

Läs mer

Elkem – Actual Cost

För Elkem förändras råvarupriserna timme för timme, vilket gör att den ena batchen aldrig kostar lika mycket som nästa. Med hjälp av en app i QlikView kan företaget följa sina verkliga kostnader i realtid, vilket spar tid och ökar deras kundlönsamhet. 

Läs mer

Vill du visualisera din data?

Lämna dina kontaktuppgifter ifall du vill att vi hör av oss till dig och berättar vad du kan ha för nytta av att visualisera dina datakällor.