Med hjälp av data och smart teknik hjälper vi dig att nå dina mål.

 

Elvenite är ett konsultbolag med expertis och erfarenhet inom digitalisering och affärsstöd med fokus på livsmedelsindustrin. Vi hjälper idag några av Skandinaviens största och mest inflytelserika livsmedelsbolag att nå sina mål.

Vi är en helhetsleverantör inom verksamhetsutveckling som erbjuder strategisk rådgivning, affärslösningar och digitala verktyg som ger företag större kontroll över sin verksamhet.

Med en kombination av verksamhetskunnande och teknisk expertis erbjuder vi innovativa och individuella lösningar som gör livsmedelsindustrin smartare och mer hållbar.

Mellan kullarna

Vi kan tekniken och livsmedelsbranschen

Vi har arbetat med många kunder inom samma bransch under lång tid. Det betyder att vi har massor av erfarenhet från verkligheten att dela med oss av. Saker som att arbeta i team, bygga upp ett långsiktigt förtroende och ta itu med frågor som är specifika för din bransch.

Support & Omtanke

Vi är inga engångskonsulter som lämnar dig så fort din lösning är på plats. Vi stannar kvar och ser till att allt fungerar som det ska och förbättrar där det behövs. Du kan känna dig trygg i att alltid ha senaste versionen och en hjälpande hand om något skulle ske.

Erfarna team

Vårt team har många års erfarenhet av att arbeta med företag som ditt, och vi är väldigt stolta över vår förmåga att leverera högkvalitativa, skräddarsydda lösningar som möter dina unika behov. Oavsett om du vill flytta dina befintliga affärssystem till molnet, integrera nya mjukvarulösningar eller helt enkelt behöver löpande support och underhåll, så finns vi här för att hjälpa dig.

Här kan du läsa några av våra kundcase

Norgesmøllene 
Cloudresa med affärssystemet

Bakehuset 
Minskat svinn i bageriet med visualiserad affärsdata

Lantmännen
Bättre kohälsa & mjölkkvalitet med explorativ dataanalys

Coop Värmland
Omställning till nya butiker på 4 veckor

Skånemejerier
Stor tidsbesparing & minskat svinn med automatiserad orderinmatning

Coop Värmland
Sparad tid med ny digital butiksassistent

fiskfarm

Nyfiken på att veta mer om våra erbjudanden?

Eller veta mer om hur vi tillsammans kan
göra varandra smartare? Hör av dig!

Mathias Dyberg

ERP och Integrationer
[email protected]

Åsa Klevmarken
Business Insights/Datadriven
[email protected]
Åsa Klevmarken
IT Business Operations
[email protected]

Allmänna frågor: