Allt du behöver för ditt affärssystem.

Smarta och enkla ERP-lösningar för alla dina behov.

Digitalisera din verksamhet och utveckla dina affärer med marknadens kraftfullaste affärssystem, Infor M3. Med applikationer skräddarsydda för livsmedelsindustrin och mobila lösningar, effektiviserar du verksamheten. Både i molnet och on-prem.

Infor alliance partner logo

M3-konsulter

50+ certifierade konsulter specialiserade på livsmedelsindustrin. Hjälper dig med alla dina ERP-utmaningar.

Projektledning

Ta hjälp av seniora projektledare som knyter samman bransch- och systemkunskap för att fokusera på mer än bara IT & teknik.

Strategi & Arkitektur

Utforma ditt affärssystem för att möta morgondagens krav på teknik och funktionalitet. Allt för att uppfylla företagets affärsmål och leverera en god kundupplevelse.

Integrationer

Utökar ditt ERP-system med externa lösningar och skapa nya insikter med hjälp av avancerad analys och djup branschkunskap.

Jag har varit med och implementerat och använt affärssystem i flera decennier och kan ärligt säga att tack vare Elvenite har det här har varit det smidigaste projektet jag varit med om sedan vi införde Infor M3 för 11 år sedan.

Rolf Palmesen, IT-chef Cernova.

 

En partner. Oavsett utmaning.

new ERP box

Köpa nytt

Saknar du smarta funktioner och mobila lösningar, eller kan du helt enkelt inte analysera din data i realtid? Då är det dags att titta på ett nytt ERP-system.

uppgradera ERP

Uppgradera

Har du ändrat affärsmodellen, breddat produktbasen eller utökat kärnverksamheten? Kanske bara dags för ett modernare användargränssnitt? Då är det dags att uppgradera ERP-systemet.

Byta ERP

Byta

Har du påbörjat en digitaliseringsresa och växt ur en för liten och föråldrad IT-lösning? Eller saknar du en partner som kan lyfta er affär till en ny nivå? Vi hjälper dig byta ERP-system.

Mer flexibilitet med Infor CloudSuite.

Med en branschspecifik och flexibel lösning i molnet, frigör du kraften med ett modernt och mobil-anpassat affärssystem. Infor CloudSuite™ ger dig möjlighet att hålla jämna steg med den digitala utvecklingen, utan att behöva oroa dig för kostsamma uppdateringar och säkerhetsrisker.

white clouds
fraktfartyg i solnedgång

Snabbare affärsprocesser med smarta integrationer till Infor M3.

Dagens stora utbud av affärssystem och tjänstelösningar, kräver smarta integrationer för att möta nya lagar och branschkrav. Med integrationer till ditt affärssystem minimerar du risken för att dela felaktiga data och effektiviserar samtidigt kommunikationen mellan dig och dina leverantörer. Genom att arbeta med integrationer reducerar du administrations- och ledtider, och optimerar affärssystemet efter din organisations specifika behov.

Några av våra ERP-kunder.

 

Öka effektiviteten med OEE

Nyheter. Insikter. Kärlek.

Här delar vi med oss av våra senaste insikter och nyheter om allt som händer branschen i vårt hjärta.

Elvenite och Lantmännen vinner Årets Affärssystemsprojekt

Elvenite och Lantmännen vinner Årets Affärssystemsprojekt

Elvenite och Lantmännen har tilldelats utmärkelsen för årets affärssystemsprojekt som varje år delas ut på Forum Affärssystem & HR i Göteborg av Herbert Nathan & CO. Projektet som prisats är Lantmännen Agroetanol – Division Energi som med hjälp av Elvenite har implementerat Infor M3.

read more
Varför expertis + domänkunskap + teknik = framgång

Varför expertis + domänkunskap + teknik = framgång

Förr var IT-avdelningens främsta och viktigaste uppgift att se till att skrivaren fungerade. Men med åren har IT-avdelningens roll förändrats. Den snabba utvecklingen av data och teknik har visat att IT har en allt viktigare del i organisationers framgång. IT kan till och med idag ha en central roll i att vägleda företaget till att utvecklas och skapa vinst.

read more