ERP & Integration

Vi digitaliserar affärer, produkter & processer

Accelerera ditt affärssystem i molnet

Digitalisera din verksamhet och utveckla dina affärer med ett av marknadens kraftfullaste affärssystem, Infor M3. Med branschspecifika applikationer och mobila lösningar, effektiviserar du verksamheten och lägger grunden för en fantastisk och digital kundupplevelse.

The delivery exceeds our high expectations, both in terms of quality and results.

Jörn Berg, Group CIO
Mowi

 

Infor M3-kompetens för alla behov

M3-Konsulter

Våra integrationskonsulter utökar ditt ERP-system med externa lösningar och skapar nya insikter med hjälp av avancerad analys och djup branschkunskap.

Projektledare

Seniora projektledare knyter samman bransch- och systemkunskap och kan på så sätt fokusera på mer än bara IT & teknik. Något som skapar synergier för hela verksamheten.

Arkitekter

Strategiska arkitekter utformar din affärssystemsstrategi för att möta morgondagens krav på teknik och funktionalitet. Allt för att uppfylla företagets affärsmål och leverera en god kundupplevelse.

Elvenite - Cloud

M3 i molnet

Med en branschspecifik och flexibel lösning i molnet, frigör du kraften med ett modernt och mobil-anpassat affärssystem. Infor CloudSuite™ ger dig möjlighet att hålla jämna steg med den digitala utvecklingen, utan att behöva oroa dig för kostsamma uppdateringar och säkerhetsrisker.

Läs mer om Infor CloudSuite™

Elvenite - Affärsanalys

Affärsanalys

Nästa generations affärsanalysverktyg (Business Analytics) lyfter dina insikter om både verksamhet och affär till en ny nivå. Med Infors analysverktyg Birst, accelererar du kunskapen och frigör kraften i all din data. Koppla samman dina datakällor, kontor och personal, för att börja fatta datadrivna beslut.

Läs mer om Birst

Elvenite - Food Tech

Food tech

Öka matsäkerheten, minska svinnet och börja producera mat på ett hållbart sätt – för både plånbok och miljö. Framtidens livsmedelsproducenter kommer i allt större utsträckning använda modern teknik och smarta system, för att leva upp till den medvetna konsuments krav på kvalitet och säkerhet.

Läs mer om Livsmedelsindustrin

Elvenite - Funktionstjänster

Business Process Services

Låt specialister ta hand om din IT- och affärssystemsmiljö, så kan du fokusera på din kärnverksamhet. Med Elvenite Business Process Services slipper du övervaka tjänster och system och ansvaret för säkerhet, datalagring och teknik sköts sömlöst 24/7, i säkerhetsklassade miljöer.

Läs mer om Business Process Services

Köpa nytt

Saknar du smarta funktioner och mobila lösningar, eller kan du helt enkelt inte analysera din data i realtid? Då är det dags att titta på ett nytt ERP-system.

Uppgradera

Har du ändrat affärsmodellen, breddat produktbasen eller utökat kärnverksamheten? Kanske bara dags för ett modernare användargränssnitt? Då är det dags att uppgradera ERP-systemet.

Byta

Har ni påbörjat en digitaliseringsresa och växt ur en för liten och föråldrad IT-lösning? Eller saknar ni en partner som kan lyfta er affär till en ny nivå? Då är det dags att byta ERP-system.

Kraftfulla funktioner i
Infor CloudSuite™ Food & Beverage

Tillverkning
Infor Manufacturing Operations hjälper dig att planera din produktionsorder med minutprecision, samtidigt som du omvandlar dina formulas till färdiga produktionsrecept och effektiviserar din avvikelsehantering.
Produktlivscykel
Infor Product Lifecycle Management ger dig möjlighet att effektivisera utvecklingen av dina produkter, minska utvecklings-kostnaderna och korta ner ”time-to-market”.
Märkning
Med Infor Product Lifecycle Management kan du vara säker på att uppfylla märkningskraven från organisationer och förordningar, som exempelvis; WEEE, REACH, ROHS, CFR, TOSCA, OSHA, IFRA.
Produktions-logistik
Infor Supply Chain Management hjälper dig att organisera och få kontroll på dina kunder, leve­ran­törer, lager och logistik. Lokalt som globalt.
Ekonomi
Med Infor M3 använder du den senaste tekniken där användar-upplevelsen är i fokus. Med kraftfull analys och bransch-specifikt processtöd, får du god kontroll på ekonomin och bättre kassaflöde.
Säkerhet
Med Infor CloudSuite har du alltid tillgång till de senaste versionerna av applikationer och funktioner. Din data lagras i en säker och skyddad miljö, övervakad av Infor.
Analys
Med Infors analysverktyg Birst, får du en sömnlös övergång mellan data, rapporter och insikter. Den molnbaserade lösningen ger dig tillgång till rapporter oavsett tid, plats eller mobil enhet.
Spårning
Med Infor M3 Graphical Lot Tracker får du inte bara kontroll på vem som levererar varor till dig. Du kan enkelt visualisera hela logistikkedjan för att exempelvis återkalla produkter som inte håller måttet.
Flexibilitet
Med flexibla implementerings-alternativ får du en låg TCO (Total Cost of Ownership). M3 finns både som molnbaserad och lokalt installerad mjukvara. M3 är navet för ett antal av Infors branschspecifika CloudSuites.

Digitalisera dina affärsprocesser med smarta integrationer till Infor M3

Med dagens stora utbud av affärssystem (ERP) och tjänstelösningar, krävs det smarta integrationer för att möta nya lagar och branschkrav. Med integrationer till ditt affärssystem minimerar du risken för att dela felaktiga data och effektiviserar samtidigt kommunikationen mellan dig och dina leverantörer. Genom att arbeta med integrationer reducerar du inte bara administrations- och ledtider, du optimerar även affärssystemet efter din organisations specifika behov.

%

Mindre administration

Öka värdet med Infor M3

Vi arbetar i huvudsak med Infor M3, som är ett av världens största affärssystem. Våra konsulter har mer än 20 års erfarenhet och är certifierade på den senaste versionen. Genom vårt partnerskap med Infor, har vi tillgång till de senaste nyheterna och aktuella utbildningarna. Utifrån dina processer, branschspecifika krav och behov, ser vi till att du kan nyttja ditt affärssystem utan en massa krångel.

Infor har systemlösningar specifikt anpassade för Food & Beverage-företag och underliggande segment. Därför är vårt partnerskap med Infor viktigt för att vi ska kunna leverera innovativa lösningar.

Öka effektiviteten med OEE

Över 50 specialist­konsulter på Infor M3

Genom vårt samarbete i Primeport, har vi tillsammans med Vince och Meridion bildat ett starkt västsvenskt/norskt team, och tillsammans ställer vi ett 50-tal ytterst kvalificerade M3-konsulter till din tjänst.

Några av våra vänner

Nyheter. Insikter. Kärlek.

Läs mer om våra nyheter och senaste insikter!

Elvenite är en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Idag står det klart att Elvenite utses till en av Sveriges bästa arbetsplatser när Great Place to Work presenterar sin årliga lista. Elvenite landar på plats 14 i kategorin ”medelstora organisationer” och får därmed utmärkelsen första gången de är med.Organisationen...

läs mer