Trygghet för dig och din verksamhet.
IT Business Operations.

Hängslen, livrem och en riktigt bra support.

Skapa trygghet i dina verksamhetskritiska system och drifttjänster. Vi underlättar för dig  i det dagliga arbetet med allt ifrån att få tekniken att fungera, till att förbättra dina processer.

Det kan vara allt ifrån att ansvara för en masterdataprocess, till att ta över en hel IT-avdelning och allt vad en IT-avdelning gör, till exempel köpa in datorer, support eller drifta servrar. Vi kan också hjälpa dig kartlägga din IT-miljö, och ge rådgivning kopplat till Affärssystem och Beslutsstöd.

Marcus och Katarina, Elvenite Support

Vad behöver du hjälp med?

IT, Data & Övervakning

IT och affärsprocesser som service. Vi prioriterar och löser det viktigaste både idag och imorgon. Så att din verksamhet blir tryggare och bättre.

IT-Rådgivning

Öka din digitaliseringstakt med expertrådgivning inom komplexa IT-miljöer. Allt ifrån Affärssystem till servrar, Qlik-applikationer, certifikat, behörigheter eller..ja, allt möjligt av teknisk karaktär.

Support & Underhåll

Ge slutanvändarna det stöd de behöver, med support och säljstödsfunktioner som grundar för en problemfri vardag och en fantastisk kundupplevelse.

Digitala Plattformar

En bra IT-plattform gör ditt affärsliv enklare. Vi hjälper dig skapa, byta ut eller optimera dina digitala plattformar så att du enklare når dina strategiska mål.

Elvenite har inte bara frigjort värdefull tid som vi kan investera i våra kunder. Det har även gett oss möjligheten att lyfta blicken från drift och support och fokusera mer på digitalisering och affärsnytta.

Thomas Berglund, IT/VU-chef, Coop Värmland

Adam Elvenite

Säkerhet i dina verksamhetskritiska affärsprocesser.

Oavsett om det handlar om teknik som bara måste fungera, eller processer som behöver förändras, erbjuder vi kvalitetssäkrade tjänster och expertkompetens.

Med oss som strategisk partner kan du sova tryggt om natten. Vi löser alla problem, små som stora, så fort det går. Samtidigt arbetar vi proaktivt för att minska kritiska driftrelaterade ärenden, och utveckla din verksamhet långsiktigt. Så att du kan lyfta blicken ifrån saker som bara ska fungera, till att fokusera på din affär och dina kunder.

Adam Elvenite

Expertrådgivning kring komplexa IT-miljöer.

Vi hjälper dig med allt ifrån att välja system och applikationer till långsiktigt strategiarbete och migreringar.

Våra konsulter har lång erfarenhet av komplexa affärer, digitala miljöer och de utmaningar företag inom livsmedelsbranchen står inför, så oavsett om behöver råd och dåd kring hur era servrar ska hänga ihop, hur du kan koppla IT-plattfomen till din BI-lösning eller vill veta vad som är viktigt att tänka på när det kommer till certifikat och säkerhetsfrågor finns det alltid en eller flera personer till hands.

Expertrådgivning kring komplex IT
Erik Elvenite

Underlätta vardagen med en omtänksam och strukturerad support.

För oss handlar support egentligen om kundupplevelse. Det spelar ingen roll om det är Stefan i kassan eller Anna som är VD på bolaget som ringer, det är samma förstklassiga kundupplevelse som levereras oavsett vad du behöver hjälp med.

Med hjälp av Helpdesk och Support, effektiviserar du ärendehantering och låter experter ta hand om dagliga system- och verksamhetsfrågor. Med en supportfunktion som tar helhetsansvar för all ärendehantering, intern såväl som extern, får du mer tid för dina kunder och din kärnverksamhet. Via en proaktiv helpdesk får du struktur och lösning på dina utmaningar och kan på så sätt omvandla problem till möjligheter.

Erik Elvenite

Accelerera din verksamhet med flexibla digitala plattformar.

Vilken plattform passar dig? Och vad behöver ingå för att ge säker och snabb kommunikation mellan alla system och personer? Oavsett om du ska byta ut, skala upp eller välja en helt ny kan vi hjälpa dig till ett långsiktigt bra val som kan växa med din verksamhet.

För företag inom livsmedelsindustrin handlar det ofta om att det ska gå att ställa alla olika system och verktyg på plattformen utan att det rasar ihop. En stabil grund att bygga vidare på allt eftersom verksamheten utvecklas och förändras helt enkelt.

Vi hjälper dig göra ett klokt val som passar din verksamhet och dina strategiska mål.

mathias dyberg Elvenite

Några av våra vänner

Kraftfulla tjänster för ökad effektivitet

Med fast prisbild och fördefinierade SLA:er, ökar du verksamhetens effektivitet samtidigt som du får koll på kostnaderna.

Cloud
Nyttja kraften med säkra, uppdaterade och skalbara IT-tjänster. Tjänster som drift- och applikationsövervakning, backup och support, frigör resurser så att fler kan arbeta med att utveckla, istället för att övervaka företagets kärnverksamhet.
Säljstöd
Vi hjälper till att automatisera dina manuella processer och kvalitetssäkrar dina grunddata, så att du bland annat kan erbjuda en smärtfri EDI-hantering.
Varuförsörjning
Automatisera varuförsörjning och digitalisera företagets rutiner och processer med stöd av tjänster som Relex och Infor MRP. Med automatiserad varuförsörjning minskar du hålen i hyllan, samtidigt som du får kontroll på artiklar och flöden.
Support
Med en supportfunktion som tar helhetsansvar för all ärendehantering, intern såväl som extern, får du mer tid för kunden och din kärnverksamhet. Via en proaktiv helpdesk får du struktur och lösning på dina utmaningar och kan på så sätt omvandla problem till möjligheter.
POS
Minska ner-tiden i dina kassor och garantera en god köpupplevelse. Oavsett om det är kortbetalningar som inte går igenom eller vågar som slutat fungera, är kunskapen om dagligvaruhandelns teknik och system avgörande för en effektiv kassasupport och kundupplevelse.
Kundrelationer
För oss innebär en god kundrelation en öppen och kreativ dialog, där fokus ligger på att skapa en fantastisk kundupplevelse. Vi vill vara en del i våra kunders vardag och på plats ta del av de utmaningar och möjligheter som våra kunder står inför.
Kunduppdrag
Varje projekt är unikt, och ibland räcker inte de interna resurserna till för att genomföra strukturella och digitala förändringsprojekt. Med djup kunskap och lång erfarenhet av förbättrings- och digitaliseringsprojekt, hjälper vi kunder att skapa nya digitala lösningar, på exempelvis gamla föråldrade processer. Detta, mitt i hjärtat av våra kunders vardag.
Övervakning
Få kontroll på servrar och tjänsteapplikationer med realtidsövervakning av företagets IT-miljö. Med periodiserade och proaktiva hälsokontroller, säkerställer vi att det alltid är hög kvalitet på dina grunddata.
Konsulter
Komplettera dina interna resurser och öka din utvecklings- och digitaliserings-takt. Våra verksamhetskonsulter har lång erfarenhet och spetskompetens inom livsmedelsindustrin.

Några av våra partners

Med starka partnerskap erbjuder vi ett komplett erbjudande som stärker din affär.

Nyheter. Insikter. Kärlek.

Här delar vi med oss av våra senaste insikter och nyheter om allt som händer branschen i vårt hjärta.

Machine learning inom livsmedelsindustrin: En game changer för långsiktiga försäljningsprognoser

Machine learning inom livsmedelsindustrin: En game changer för långsiktiga försäljningsprognoser

Tänk att kunna se in i framtiden. Att veta hur mycket av din vara som kommer säljas så att du inte behöver baka mer säg, bröd, än nödvändigt. Sen några år tillbaka fokuserar vi mycket på Machine Learning. Vi har lagt många timmar på att prata med våra kunder för att förstå hur livsmedelsbranschen kan dra nytta av denna fantastiska teknik. Vad har vi kommit fram till? Jo, att en av de absolut vanligaste utmaningarna, problemet att kunna förutspå något över tid, faktiskt går att lösa med hjälp av just Machine Learning.

läs mer
Data science inom livsmedelsindustrin – så börjar du.

Data science inom livsmedelsindustrin – så börjar du.

Data Science har potential att revolutionera livsmedelsindustrin. Genom att fatta datadrivna beslut kan man öka intäkterna och förbättra såväl effektiviteten som kundupplevelsen. I den här artikeln går vi, steg för steg, igenom hur organisationer inom livsmedelsindustrin kan komma igång och börja använda sig av data science. Det här bör man tänka på när man ger sig ut på denna resa.

läs mer