Elvenite Blogg

Nyheter. Insikter. Kärlek.
5 tankar om Women In Tech 2022

5 tankar om Women In Tech 2022

Elvenite besöker nordens största tech-konferens för kvinnor: Women In Tech i Stockholm.

Läs våra reflektioner om eventet här!

Coop Värmland väljer att fortsätta med Elvenite som strategisk partner

Coop Värmland väljer att fortsätta med Elvenite som strategisk partner

Elvenite har i många år jobbat med Coop Värmland och 2017 fördjupades samarbetet till ett partnerskap med IT-avdelningen och frågor som berör varuförsörjningen till butikerna. Nu har Coop Värmland valt att förlänga samarbetet med ett nytt avtal som löper fram till och med 2025.

Hållbarhetsrapport 2021

Hållbarhetsrapport 2021

Nu är den här! Elvenites hållbarhetsrapport för 2021. För andra året i rad släpper vi på frivillig basis en rapport där vi sammanställer våra mål, utmaningar och resultat kopplat till hållbarhet.

Elvenite är Sveriges 5e bästa arbetsplats!

Elvenite rankas som nummer 5 på listan över medelstora organisationer med 50-499 anställda. Bakom utmärkelsen står Great Place to Work, som årligen genomför världens största medarbetarundersökning.

Vi måste sluta tala om it

Vi måste sluta tala om it

Ett av de största hindren för unga kvinnor att vilja arbeta inom it är begreppet ”it” i sig. Och om inte bilden av vad it är uppdateras och attraherar fler kvinnor kommer det få stora konsekvenser på jämställdheten i vårt samhälle.

Gapet mellan kvinnor och it växer

Vi står nu på tröskeln till en allt bredare utveckling av uppkopplade produkter och artificiell intelligens som tar beslut om våra liv, där representativitet inom it är viktigare än någonsin. Samtidigt som digitaliseringen i samhället ökar, är unga kvinnors intresse för it fortfarande lågt.

FoodTech Tomorrow – Back to the Future

FoodTech Tomorrow – Back to the Future

FoodTech TomorrowFoodTech Tomorrow - Back to the future, is a digital (1,5 hour) event that took place in February 2022.  Together with stakeholders from all corners of the food system, we discussed and answered to tricky sustainability challenges, and gave insight...

God jul från oss på Elvenite!

Nu är det nära. Julen och lite efterlängtad ledighet står för dörren och vi ser tillbaka på ett mycket positivt år, trots pandemins fortsatta närvaro. Med den här hälsningen vill vi på Elvenite uttrycka vår stora glädje och tacksamhet för att du valt att arbeta med...

Vill du veta mer om digitalisering?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan digitalisera din verksamhet.