EFFEKTIVISERA DIN VERKSAMHET MED
INFOR PLM FOR PROCESS (OPTIVA)

Alla ERP-lösningar har luckor, ofta inom specialiserade områden som produktlivscykelhantering. Framgångsrika företag vet att det är bäst att täppa till dessa luckor med branschspecifika lösningar som adresserar de unika aspekterna av verksamheten. PLM Optiva är designad för att hjälpa företag att hantera och kontrollera dessa luckor i form av produktutveckling och produktion, från recept- och formelhantering till efterlevnad, kostnads- och lönsamhetsanalys och samarbete i försörjningskedjan.

Optimera produktutveckling, recepthantering och produktion

Infor PLM for Process (Optiva) levererar branschledande funktioner för att
analysera materialkostnader, lager och tillverkningskapacitet. Genom att optimera produktformler med PLM och sedan använda ERP-lösningen för att effektivisera produktionen, kan tillverkare minska materialkostnaderna avsevärt och producera mer effektivt. Lösningen hjälper också livsmedelstillverkare att förstå kostnaden och lönsamheten för sina produkter, vilket gör det möjligt att fatta välgrundade beslut om prissättning och produktutveckling.

juice bottle package production line concept, manufacturing system of water industry machine

Bättre kontroll och översikt i din verksamhet

Med inbyggt stöd hjälper Optiva dig att uppfylla regulatoriska krav och upprätthålla överensstämmelse med industristandarder och bästa praxis. Detta hjälper till att skydda företagets rykte, varumärke och minskar risken för negativa kostnadspåföljder. Lösningen gör det också möjligt att arbeta nära leverantörer och andra partners för att optimera leverantörskedjan och säkerställa att rätt material och komponenter finns när de behövs.

Ge organisationen de bästa möjligheterna

De beslutsbaserade arbetsflödesfunktionerna som ingår i Infor PLM for Process kan hjälpa till att förbättra den totala time-to-market och förebygga kostsamma fel genom att ge chefer större insyn i produktutvecklingsprocessen i realtid. Effektiviteten av övergripande utvecklingsprocesser kan förbättras med hjälp av projektledningsverktyg som scenport, bakåt, framåt, kritisk väg, schemaläggning av fast datum och Gantt-liknande vy av projektets framsteg.

Infor PLM for Process (Optiva)

Infor PLM for Process (Optiva) är ett värdefullt verktyg för livsmedelstillverkare som vill hantera och optimera sin produktutveckling och produktionsprocesser. Genom att tillhandahålla en heltäckande lösning för att hantera produktutveckling och produktion kan Optiva hjälpa livsmedelstillverkare att förbättra kvaliteten på sina produkter, minska risken för produktionsproblem och avfall samt upprätthålla överensstämmelse med industristandarder och föreskrifter. Dessutom, genom att integreras sömlöst med Infor M3 och andra Infor-produkter, tillhandahåller Optiva en komplett lösning för att hantera produktutveckling och produktionsprocesser inom livsmedelsindustrin.

Kontakta oss för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig effektivisera din verksamhet och nå dina mål 👋

NYHETER. INSIKTER. KÄRLEK.

Hur redo är den nordiska livsmedelsindustrin för AI?

Hur redo är den nordiska livsmedelsindustrin för AI?

HUR REDO ÄR DEN NORDISKA LIVSMEDELSINDUSTRIN FÖR AI? AI i livsmedelsindustrinI en värld som alltmer förlitar sig på artificiell intelligens för innovation och effektivitet, finner sig livsmedelsindustrin vid en kritisk punkt. I den här artikeln ställer vi oss frågan:...

läs mer
Smarta systemlösningar: Teknikens roll i att optimera massbalans

Smarta systemlösningar: Teknikens roll i att optimera massbalans

SYSTEMLÖSNINGAR FÖR MASSBALANS: TEKNIKENS ROLL I ATT OPTIMERA LIVSMEDELSPRODUKTION ERP & IntegrationMassbalans är konsten att balansera insatser med utdata – en grundläggande men komplex uppgift. Idag är smarta systemlösningar inte enbart till för att förbättra...

läs mer

VI GÖR LIVSMEDELSINDUSTRIN SMARTARE.

Elvenite Logo