Om oss.

Elvenite levererar hållbara lösningar för framtidens livsmedelsindustri.

Mitt i hjärtat hos några av Skandinaviens ledande livsmedelsföretag kombinerar vi djupt bransch- och verksamhetskunnande med målet att maximera värdet av deras affärssystem och processer.

Drivna av effektivitet, nyfikenhet och omtanke strävar vi alltid uppåt och framåt.

Vårt varför.

Grow Happy är inte vår tagline eller slogan. Det är vår polstjärna.

Vi tror att nyfikenhet och förtroende får dig och oss att växa. Det krävs mod till att följa idéer som utmanar det redan kända, för att hitta det som är nytt och det som är bra. Vi vill att alla ska växa, människor och organisationer tillsammans. Utan att förstöra eller trampa på någon. För att om tillväxt ska vara effektiv och meningsfull, så behöver den vara hållbar, rättvis och omtänksam.

Det är enklare sagt än gjort. Det är vår utmaning. Vårt hjärta. Vårt varför.

Grow Happy with Elvenite logo
Mathias Dyberg VD i Elvenite

Du är viktigast. Alltid.

I centrum för vår verksamhet står alltid du som kund. Så har det alltid varit och så kommer det alltid vara. Vårt arbete bygger på att erbjuda dig tjänster som ökar nyttan av ditt affärssystem, ditt beslutsfattande eller dina processer. Och utvecklar din verksamhet.

Tack vare att vi kan erbjuda en kombination av ERP & Integration, Business Insights, Datadrivet beslutsfattande, Projektledning och hjälp med IT och affärsverksamhet kan vi fungera som en helhetsleverantör och långsiktig partner i ditt förbättringsarbete.

– Mathias Dyberg, VD i Elvenite.

Psst! Vill du hänga mer med oss? 👋
Vi vill hänga mer med dig!

Elvenite är en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Tack vare våra fantastiska kunder, partners och framför allt kollegor kan vi stoltsera med att vi är utsedda till en av Sveriges 25 bästa arbetsplatser 2021.

Organisationen Great Place to Work rankar varje år de organisationer i Sverige där medarbetarna har det bäst och vi landar på plats 14 i kategorin medelstora företag.

Läs mer

Sveriges bästa arbetsplatser
CombinedX logo

Elvenite är en del av CombinedX

Elvenite ägs av CombinedX, en familj av kunskapsbolag som hjälper företag och organisationer att dra fördel av digitaliseringens möjligheter.

CombinedX levererar tjänster genom nio helägda specialistbolag som vart och ett har ett marknadsledande teknik- och affärskunnande i sin nisch. Tillsammans erbjuds kunderna en magisk kombination av expertis.

CombinedX är drygt 400 medarbetare i Sverige och omsätter ca 600 mnkr/år med stark tillväxt.

Läs mer.

Elvenites historia

I september 2007 startades Elvenite AB av fyra kompisar med en gemensam ambition. Elvenite skulle vara en given partner för kunder som vill driva ett aktivt förbättringsarbete inom affärssystem och verksamhetsutveckling. Med runt 75 anställda finner man idag Elvenite i Karlstad, Stockholm, Malmö och Oslo.

Och vi skriver fortfarande för fullt på vår egen berättelse.

  Ekonomisk information

   

  Nyheter. Insikter. Kärlek.

  Här delar vi med oss av våra senaste insikter och nyheter om allt som händer branschen i vårt hjärta.

  Hållbarhetsrapport 2021

  Hållbarhetsrapport 2021

  Nu är den här! Elvenites hållbarhetsrapport för 2021. För andra året i rad släpper vi på frivillig basis en rapport där vi sammanställer våra mål, utmaningar och resultat kopplat till hållbarhet.

  read more