ELVENITE ÄR SVERIGES 5e BÄSTA ARBETSPLATS!

Elvenite rankas som nummer 5 på listan över medelstora organisationer med 50-249 anställda. Bakom utmärkelsen står Great Place to Work, som årligen genomför världens största medarbetarundersökning.

Gemenskapen och värmen som finns på Elvenite är en av våra allra största styrkor. Hos oss blir man mer än kollegor – man blir vänner. Vår gemensamma drivkraft är viljan att utveckla våra kunder, varandra och oss själva. Och vi lyckas hålla i vår starka kultur trots att vi växer så det knakar. Våra medarbetare trivs tillsammans, säger Mathias Dyberg, vd Elvenite.

Medarbetarundersökningen visar att 99 procent av alla anställda på Elvenite anser att Elvenite, allt sammantaget, är en mycket bra arbetsplats. Resultatet bygger på en grundlig analys av medarbetarnas svar och en bedömning av företagets processer och kultur i världens största medarbetarundersökning. Vad exakt som skapar en stark företagskultur kan vara svårt att sätta fingret på. En kultur byggs upp av många olika faktorer. En avgörande faktor hos Elvenite kan vara introduktionen och att man på Elvenite är snabba på att integrera nya kollegor vardagen. Många Elveniter involveras i introduktionsprocessen. Det gör att den nyanställde träffar många av sina kollegor väldigt snabbt. Nyanställda sätts också omgående i jobb, men med full backup och trygghet genom att alla finns där och stöttar, hjälper och svarar på de frågor som dyker upp.

– Vi är såklart väldigt stolta över att vara Sveriges 5:e bästa arbetsplats och placeringen ger oss ett kvitto på att vi jobbar med rätt saker. Genom att våra Elveniter snabbt integreras, både i bolaget och hos våra kunder, så ser vi till att utvecklas och utmanas kontinuerligt. Det i kombination med en stark gemenskap i att tillsammans göra skillnad i våra uppdrag, leder till en stark sammanhållning. Vi har erfarna Elveniter stöttar nya Elveniter, som tillför nya idéer och kompetenser, vilket gör att vi hela tiden skapar en bra dynamik i vårt bolag, avslutar Mathias Dyberg, vd Elvenite.

Firande Karlstadkontor

NYHETER. INSIKTER. KÄRLEK.

ERP-molnlyft på 15 veckor och minskade driftkostnader med 10 procent

Sedan 2018 har Insula en affärssystemslösning från Infor, M3 Food & Beverage, som har förkonfigurerade inställningar anpassade till livsmedelsindustrin. Insula har nu tillsammans med Elvenite lyft affärssystemet till Infor Cloud Suite, som bygger på en molnlösning för flera hyresgäster.

läs mer
Machine learning inom livsmedelsindustrin: En game changer för långsiktiga försäljningsprognoser

Machine learning inom livsmedelsindustrin: En game changer för långsiktiga försäljningsprognoser

Tänk att kunna se in i framtiden. Att veta hur mycket av din vara som kommer säljas så att du inte behöver baka mer säg, bröd, än nödvändigt. Sen några år tillbaka fokuserar vi mycket på Machine Learning. Vi har lagt många timmar på att prata med våra kunder för att förstå hur livsmedelsbranschen kan dra nytta av denna fantastiska teknik. Vad har vi kommit fram till? Jo, att en av de absolut vanligaste utmaningarna, problemet att kunna förutspå något över tid, faktiskt går att lösa med hjälp av just Machine Learning.

läs mer
Data science inom livsmedelsindustrin – så börjar du.

Data science inom livsmedelsindustrin – så börjar du.

Data Science har potential att revolutionera livsmedelsindustrin. Genom att fatta datadrivna beslut kan man öka intäkterna och förbättra såväl effektiviteten som kundupplevelsen. I den här artikeln går vi, steg för steg, igenom hur organisationer inom livsmedelsindustrin kan komma igång och börja använda sig av data science. Det här bör man tänka på när man ger sig ut på denna resa.

läs mer