ELVENITE ÄR SVERIGES 5e BÄSTA ARBETSPLATS!

Elvenite rankas som nummer 5 på listan över medelstora organisationer med 50-249 anställda. Bakom utmärkelsen står Great Place to Work, som årligen genomför världens största medarbetarundersökning.

Gemenskapen och värmen som finns på Elvenite är en av våra allra största styrkor. Hos oss blir man mer än kollegor – man blir vänner. Vår gemensamma drivkraft är viljan att utveckla våra kunder, varandra och oss själva. Och vi lyckas hålla i vår starka kultur trots att vi växer så det knakar. Våra medarbetare trivs tillsammans, säger Mathias Dyberg, vd Elvenite.

Medarbetarundersökningen visar att 99 procent av alla anställda på Elvenite anser att Elvenite, allt sammantaget, är en mycket bra arbetsplats. Resultatet bygger på en grundlig analys av medarbetarnas svar och en bedömning av företagets processer och kultur i världens största medarbetarundersökning. Vad exakt som skapar en stark företagskultur kan vara svårt att sätta fingret på. En kultur byggs upp av många olika faktorer. En avgörande faktor hos Elvenite kan vara introduktionen och att man på Elvenite är snabba på att integrera nya kollegor vardagen. Många Elveniter involveras i introduktionsprocessen. Det gör att den nyanställde träffar många av sina kollegor väldigt snabbt. Nyanställda sätts också omgående i jobb, men med full backup och trygghet genom att alla finns där och stöttar, hjälper och svarar på de frågor som dyker upp.

– Vi är såklart väldigt stolta över att vara Sveriges 5:e bästa arbetsplats och placeringen ger oss ett kvitto på att vi jobbar med rätt saker. Genom att våra Elveniter snabbt integreras, både i bolaget och hos våra kunder, så ser vi till att utvecklas och utmanas kontinuerligt. Det i kombination med en stark gemenskap i att tillsammans göra skillnad i våra uppdrag, leder till en stark sammanhållning. Vi har erfarna Elveniter stöttar nya Elveniter, som tillför nya idéer och kompetenser, vilket gör att vi hela tiden skapar en bra dynamik i vårt bolag, avslutar Mathias Dyberg, vd Elvenite.

Firande Karlstadkontor

NYHETER. INSIKTER. KÄRLEK.

Elvenite hållbarhetsrapport 2023

Elvenite hållbarhetsrapport 2023

Elvenite hållbarhetsrapport 2023Vi är stolta att presentera Elvenites hållbarhetsrapport för 2023! Under året har vi fokuserat på att förbättra resursanvändningen och minska avfall inom livsmedelsindustrin med hjälp av lösningar som AI-driven utsädesbehandling och...

läs mer
AI-assistenter i framkant: Googles Project Astra

AI-assistenter i framkant: Googles Project Astra

AI-assistenter i framkant: Googles Project AstraGoogles Project Astra, omdefinierar hur vi interagerar med teknik både i personliga och professionella sammanhang. Dessa innovationer förbättrar inte bara våra interaktioner med AI utan integrerar även AI djupt i våra...

läs mer