ELVENITE UTSES TILL SVERIGES BÄSTA ARBETSPLATS!

Det är med stor glädje vi kan berätta att Elvenite utses till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin medelstora organisationer med 50-249 anställda. Bakom utmärkelsen står Great Place To Work som årligen genomför världens största medarbetarundersökning.

Vi har kvalificerat oss in på den prestigefyllda listan tre år i rad och i år utses vi alltså till Sveriges bästa arbetsplats. Priset är ett fint erkännande för vårt engagemang i att skapa en arbetsmiljö där alla anställda trivs och kan utvecklas.

– Vi på Elvenite drivs av att ständigt utvecklas och utmanas både som bolag och som individ. Vill man verkligen skapa den bästa arbetsplatsen måste man vilja och orka göra detta varje dag. Vi är övertygade om att en arbetsplats i världsklass ger bättre förutsättningar för att skapa innovation, kundvärde och mod till att vara långsiktig. När medarbetarna känner sig sedda, behövda och uppmärksammas leder detta till att man presterar bättre och vi skapar mer värde till våra kunder, säger Mathias Dyberg, VD i Elvenite.

GPTW

Om utmärkelsen

Great Place To Work är en internationell organisation som årligen genomför världens största medarbetarundersökning med 19,8 miljoner medarbetare i 106 länder. Deras metoder och kriterier för utmärkelserna bygger på omfattande forskning om vad som skapar en bra arbetsplats. Vår starka arbetsplatskultur i kombination med tillväxt inom både ekonomi och hållbarhet har imponerat på juryn.

Vårt recept på en bra arbetsplats

Utmärkelsen är också en bekräftelse på att vår strategi för att skapa långsiktig hållbarhet fungerar. Vi har arbetat målmedvetet med att utveckla arbetsplatskulturen och att skapa en miljö där alla medarbetare känner sig inkluderade, värderade och engagerade. Vi tror på att en blandning av olika åldrar, erfarenheter och bakgrunder som får växa och utvecklas tillsammans är det som skapar starka team. Här på Elvenite arbetar i stort sett lika många kvinnor som män (46%), vilket är en hög andel jämfört med IT-branschen i stort där snittet endast ligger på 23%.

– Nu siktar vi mot att bli världens bästa arbetsplats. Vi är övertygade om att vi ständigt behöver utveckla vår arbetsplats för att vara ett långsiktigt hållbart tillväxtbolag. Under åren har vi sett flera bevis på att vår företagskultur starkt bidragit till framgång. Om medarbetarna är engagerade, delar en gemensam målbild och känner sig trygga så frigörs en enorm kraft som hjälper våra kunder att lyckas, avslutar Mathias Dyberg.

Great Place To Work - Sveriges bästa arbetsplats

NYHETER. INSIKTER. KÄRLEK.

Skapa framgång med hjälp av smart analys

Skapa framgång med hjälp av smart analys

SKAPA FRAMGÅNG MED HJÄLP AVSMART ANALYSMed ett stort dataflöde är det essentiellt att inte bara samla in information - utan att också strukturerat och målinriktat analysera den. Att bygga en smart analys är en kraftfull metod som leder till djupare insikter,...

läs mer
Det här är självlärande AI

Det här är självlärande AI

DET HÄR ÄR SJÄLVLÄRANDE AIAI i livsmedelsindustrinNär du streamar en serie på Netflix eller njuter av en riktigt bra spellista på Spotify, arbetar sofistikerade algoritmer diskret i bakgrunden för att skräddarsy dina rekommendationer. Tekniken, känd som självlärande...

läs mer
En titt på infor’s multi-tenant strategi 2024

En titt på infor’s multi-tenant strategi 2024

EN TITT PÅ INFOR'S MULTI-TENANT STRATEGI 2024ERP & IntegrationI den digitala världen är förändring det enda konstanta. Molntekniken har revolutionerat ERP-system, och Infor är inget undantag med sina molnbaserade ERP-lösningar. Infor tar ett strategiskt steg mot...

läs mer