HÅLLBARHETSRAPPORT 2022

I en värld som står inför aldrig tidigare skådade utmaningar från klimatförändringar och resursbrister har livsmedelsindustrin en viktig roll i att forma en mer hållbar framtid.

Som tech-konsulter i den här branschen möter vi dagligen behovet hos företag att anpassa sig och utvecklas mot mer hållbara, effektiva och skalbara metoder. Den ökande efterfrågan på miljövänliga produkter och processer från konsumenter driver förändringen mot en grönare ekonomi.

I spjutspetsen för denna förändring är livsmedelsindustrin, som måste hitta sätt att minska sin påverkan på miljön, spara resurser och minimera sitt avfall. Behovet av hållbara lösningar har aldrig varit större och livsmedelssektorn måste gå i täten för att hitta lösningar på vår tids största frågor.

Årets hållbarhetsrapport speglar vårt engagemang för dessa värderingar. Genom vårt arbete med företag inom livsmedelsbranschen har vi på egen hand sett vilka framsteg som kan göras när företag i allt större utsträckning anammar och kämpar för hållbarhet. Möjligheterna är oändliga, från att minska koldioxidutsläpp till att minska matsvinn. 

När vi ser på framtiden är det tydligt att livsmedelsindustrin måste fortsätta att utvecklas för att möta kraven från en föränderlig värld. Vi är övertygade om att vi genom att arbeta tillsammans kan skapa en smartare och mer hållbar framtid för alla.

Elvenite hållbarhetsrapport 2022
Elvenite hållbarhetsrapport 2022

NYHETER. INSIKTER. KÄRLEK.

Skapa framgång med hjälp av smart analys

Skapa framgång med hjälp av smart analys

SKAPA FRAMGÅNG MED HJÄLP AVSMART ANALYSMed ett stort dataflöde är det essentiellt att inte bara samla in information - utan att också strukturerat och målinriktat analysera den. Att bygga en smart analys är en kraftfull metod som leder till djupare insikter,...

läs mer
Det här är självlärande AI

Det här är självlärande AI

DET HÄR ÄR SJÄLVLÄRANDE AIAI i livsmedelsindustrinNär du streamar en serie på Netflix eller njuter av en riktigt bra spellista på Spotify, arbetar sofistikerade algoritmer diskret i bakgrunden för att skräddarsy dina rekommendationer. Tekniken, känd som självlärande...

läs mer
En titt på infor’s multi-tenant strategi 2024

En titt på infor’s multi-tenant strategi 2024

EN TITT PÅ INFOR'S MULTI-TENANT STRATEGI 2024ERP & IntegrationI den digitala världen är förändring det enda konstanta. Molntekniken har revolutionerat ERP-system, och Infor är inget undantag med sina molnbaserade ERP-lösningar. Infor tar ett strategiskt steg mot...

läs mer