ELVENITE VINNER COMPARES INNOVATIONSPRIS PÅ NÄRINGSLIVSGALAN
100 GRADER KARLSTAD

Elvenite blev vinnare av Compares Innovationspris – för smarta och hållbara samhällen, och fick motta priset inför en fullsatt bankettsal på näringslivsgalan 100° Karlstad.

Utmärkelsen delades ut med motiveringen:

”Med hjälp av teknik, data och nyfikenhet bidrar Elvenite till en bättre värld. Genom att analysera data och effektivisera processer skapas värde och insikter för en bättre och mer hållbar värld.”

Genom att analysera data och effektivisera processer bidrar Elvenite till en sundare livsmedelsindustri. Det har bland annat resulterat i att deras kunder har kunnat minska användningen av bekämpningsmedel på åkrarna, liksom att motverka matsvinnet för slutprodukten. Elvenite visar också hur data och digital teknik, bokstavligt talat, har blivit en vital del av vår näringskedja.

– Fantastiskt roligt! Vi är nyfikna och har förmånen att jobba nära människor med stor domänkunskap, säger Agnes Lindell, Business owner Data Driven.

Syftet med Compares innovationspris är att lyfta fram organisationer som i sitt arbete samverkar för att uppnå ett smart och hållbart samhälle med hjälp av tech och digitalisering. Samtliga nominerade bolag visar också på bästa sätt att innovation inte är något som sker i slutna rum – utan först när tjänster och produkter bidrar till en förändring. De två andra finalisterna var Vestres och Bowters.

Elvenite vinner Innovationspris

NYHETER. INSIKTER. KÄRLEK.

Elvenite utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser 2023!

Elvenite utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser 2023!

Vi på Elvenite har inte bara blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsplats, utan nu även rankade som en av Europas bästa, med en imponerande niondeplats! Detta tack vare vår engagerade personal och vår vision om en arbetsplats där alla får blomstra. Läs mer om vårt engagemang, vår unika arbetsplatskultur och varför vi sticker ut i mängden.

läs mer