ELVENITE UTSEDDA TILL EN AV EUROPAS
BÄSTA ARBETSPLATSER 2023!

Wow! Vad ska vi säga? Vi är otroligt stolta över att vara en av Europas bästa arbetsplatser! Våra dedikerade medarbetare och unika arbetsplatskultur har inte bara fått oss att skina i Sverige. Tack vare resultaten från Great Place To Work’s omfattande medarbetarundersökning vet vi nu att vi även gör avtryck på den europeiska scenen!

Mathias Dyberg och Åsa Klevmarken på GPTW-galan i Luxemburg

Elvenite är Europas nionde bästa arbetsplats

Vi mådde riktigt bra när vi blev utsedda till Sveriges bästa arbetsplats. Och nu? Nu har vi knipit en nionde plats i Europa. Japp, du läste rätt, nionde! För oss är det ett tydligt bevis på att vår inriktning – att skapa en arbetsmiljö där alla trivs, växer och blomstrar – helt enkelt fungerar.

Mathias Dyberg, vår egen VD, sätter ord på det:

– För oss ligger nyckeln till framgång i gemensam utveckling. Att vi tillsammans som ett lag kan skapa innovation, kundvärde och vågar tänka långsiktigt. När alla våra medarbetare känner sig respekterade, uppmuntrade och delar samma syfte, så skapar vi tillsammans en arbetsplats i världsklass. Detta är framgångskonceptet när vi nu tar steget vidare ut i Europa och världen”.

Great Place To Work: Mätningen bakom utmärkelsen

Om du inte redan känner till Great Place To Work, så är de stora. Riktigt stora. Nästan 3 miljoner människor i Europa har delat med sig av sina tankar till dem. De tittar på allt från respekt och gemenskap till hur stolt man är att gå till jobbet varje dag. Av tusentals företag har bara 150 valts ut. Och vi? Vi är med där uppe i toppen!

Mångfald, styrkan i våra team

En viktig del vi vill lyfta fram är våra team. Vi är riktigt bra på att blanda åldrar, bakgrunder och erfarenheter. Resultatet? Team som lyfter varandra och varje projekt till nästa nivå. Visste du förresten att nästan hälften av oss är kvinnor? I IT-branchen, där genomsnittet är 23%, är det ganska unikt.

Åsa Klevmarken, medgrundare och COO säger:

– Vår ambition är att vara världens främsta arbetsplats. Tack vare vår engagerade företagskultur, som utgår i våra gemensamma mål och alla våra medarbetare, skapar vi goda förutsättningar för fortsatt framgång. Detta engagemang sträcker sig även till våra kunder, där vi tillsammans skapar en smartare livsmedelsindustri för framtiden.

Klicka här för att läsa vår pressrelease: Pressmeddelande

Frågor och funderingar? Skicka ett mail till [email protected]

NYHETER. INSIKTER. KÄRLEK.

Hur redo är den nordiska livsmedelsindustrin för AI?

Hur redo är den nordiska livsmedelsindustrin för AI?

HUR REDO ÄR DEN NORDISKA LIVSMEDELSINDUSTRIN FÖR AI? AI i livsmedelsindustrinI en värld som alltmer förlitar sig på artificiell intelligens för innovation och effektivitet, finner sig livsmedelsindustrin vid en kritisk punkt. I den här artikeln ställer vi oss frågan:...

läs mer
Smarta systemlösningar: Teknikens roll i att optimera massbalans

Smarta systemlösningar: Teknikens roll i att optimera massbalans

SYSTEMLÖSNINGAR FÖR MASSBALANS: TEKNIKENS ROLL I ATT OPTIMERA LIVSMEDELSPRODUKTION ERP & IntegrationMassbalans är konsten att balansera insatser med utdata – en grundläggande men komplex uppgift. Idag är smarta systemlösningar inte enbart till för att förbättra...

läs mer

VI GÖR LIVSMEDELSINDUSTRIN SMARTARE.

Kontakta oss

054 15 01 15
[email protected]

Elvenite AB
Tynäsgatan 10, 652 16 Karlstad
Org nr. 556729-7956

Elvenite Logo