ELVENITE TILLDELAS ”INFOR ALLIANCE INNOVATION AWARD” FÖR BANBRYTANDE ARBETE INOM LIVSMEDELSINDUSTRIN

Vi på Elvenite, ledande inom teknologi- och affärssystemlösningar, är stolta över att ha mottagit ”Infor Alliance Innovation Award” från vår allianspartner Infor. Denna utmärkelse är ett tecken på vår ständiga jakt på innovation och vår förmåga att tillsammans med våra kunder inom livsmedelsindustrin omvandla avancerad teknologi till konkreta lösningar.

Elvenite_Infor

Mathias Dyberg och Malte Ekedahl på Infor Innovations day Nordic

Vi är duktiga på att integrera moderna teknologier som AI, IoT, och datadrivna insikter i våra projekt. Detta har lett till att våra kunder kan navigera sina digitala plattformar med större framgång och uppnå verkligt affärsvärde. Vi är stolta över att kunna använda innovation inom Infors ekosystem för att hjälpa livsmedelsproducenter att effektivisera sina processer, fatta bättre beslut och höja sin operativa effektivitet.

Att motta Infor Alliance Innovation Award är en stor ära och bekräftelse på det hårda arbete som vi lägger ner varje dag. Det understryker vår förmåga att inte bara vara innovativa, utan också att omsätta kreativiteten i praktiska lösningar som ger verkligt värde till våra kunder, säger Mathias Dyberg, VD för Elvenite. 

Vi fortsätter att ligga i framkant när det kommer till att utforska och applicera nya teknologier. Utmärkelsen bekräftar vårt engagemang för innovation och att hitta lösningar som adresserar verkliga problem. Det förstärker vår position som en pålitlig partner för företag som vill utvecklas i en alltmer digital och datastyrd värld.

Elvenite har under lång tid påvisat en hög grad av innovation hos våra gemensamma kunder som använder Infors produkter genom att kombinera domänkunskap och teknisk expertis för att skapa verkligt affärsvärde för dessa organisationer, säger Roger Labrell, Infor Alliance Director Nordic.   

Med detta erkännande ser vi fram emot att fortsätta vårt nära samarbete med Infor och våra kunder. Vårt mål är att fortsätta skapa framtidssäkrade och nyskapande lösningar som driver framsteg och tillväxt inom livsmedelsindustrin.

Klicka här för att läsa pressreleasen

NYHETER. INSIKTER. KÄRLEK.

Elvenite hållbarhetsrapport 2023

Elvenite hållbarhetsrapport 2023

Elvenite hållbarhetsrapport 2023Vi är stolta att presentera Elvenites hållbarhetsrapport för 2023! Under året har vi fokuserat på att förbättra resursanvändningen och minska avfall inom livsmedelsindustrin med hjälp av lösningar som AI-driven utsädesbehandling och...

läs mer
AI-assistenter i framkant: Googles Project Astra

AI-assistenter i framkant: Googles Project Astra

AI-assistenter i framkant: Googles Project AstraGoogles Project Astra, omdefinierar hur vi interagerar med teknik både i personliga och professionella sammanhang. Dessa innovationer förbättrar inte bara våra interaktioner med AI utan integrerar även AI djupt i våra...

läs mer