Nordens ledande specialistbolag
inom Infor M3, AI och BI-tjänster

Elvenite och M3CS går ihop för att leverera ännu smartare lösningar inom Infor M3, AI och BI. Tillsammans är vi större, starkare och bättre förberedda att stötta din verksamhet.

Norrsken

Välkommen till nya Elvenite

Tillsammans bygger vi nu Nordens ledande bolag inom Infor M3 med ett komplett erbjudande som inkluderar ERP, BI, AI och support – allt under ett och samma tak.
För dig som kund innebär det en enklare och mer effektiv lösning, utan att behöva förlita sig på flera olika partners.

Bigger

Större konsultbas för bättre stöd

Dra nytta av vårt utökade team av experter. Med fler specialister inom Infor M3, AI och BI kan vi erbjuda ännu djupare kunskap och bredare erfarenhet för att möta dina specifika behov.

More services

Bredare utbud av tjänster

Vi erbjuder nu fler skräddarsydda lösningar för att hjälpa dig att maximera ditt affärssystem och dra nytta av AI och BI. Oavsett vilka utmaningar du står inför, har vi rätt verktyg och tjänster.

Full service

Allt under ett och samma tak

Med oss som din partner slipper du hantera flera olika leverantörer. Vi täcker allt från implementation till support, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

24/7 IT support

24/7-support

Nu erbjuder vi dygnet-runt-support, alla dagar i veckan. Oavsett när du behöver hjälp kan du lita på att vi är redo att ge dig det stöd du behöver.

Genom att förena våra styrkor blir vi Nordens största Infor-partner. Vi kan nu erbjuda ett bredare utbud av tjänster, djupare expertis och ett starkare stöd, vilket gör det enklare för våra kunder att växa och möta framtidens utmaningar”

Elvenite M3CS
Elvenite Karlstad
Nya Elvenite

Genom att förena våra styrkor blir vi Nordens största Infor-partner. Vi kan nu erbjuda ett bredare utbud av tjänster, djupare expertis och ett starkare stöd, vilket gör det enklare för våra kunder att växa och möta framtidens utmaningar”

Affärssystem

Skräddarsydda lösningar
för flera branscher

Vi har en lång historia av att arbeta med företag i en rad olika branscher, och det kommer vi fortsätta med. Som en av de största Infor-partnerna i Norden, kombinerar vi vår expertis inom ERP, BI och AI med branschspecifik kunskap för att skapa skräddarsydda lösningar. Oavsett vilken sektor du verkar inom, är vi redo att stötta din verksamhet med insiktsfulla och innovativa lösningar som tar dig till nästa nivå.

Affärssystem
Stort utbud av tredjepartsprodukter

Starkare utbud av tredjepartsprodukter

Genom fusionen kan vi nu erbjuda ett bredare och starkare sortiment av tredjepartsprodukter, som exempelvis Novacura Flow. Dessa lösningar ger dig fler kraftfulla verktyg för att förbättra och optimera dina affärsprocesser, oavsett bransch. Med ett utökat utbud av produkter kan vi erbjuda ännu mer flexibla och anpassningsbara lösningar för att möta dina unika behov.

Fokus på data

Data i fokus

Genom vår sammanslagning kombinerar vi vår expertis inom datahantering och analys för att ge dig ännu starkare möjligheter att maximera värdet av din data. Med vårt utökade team kan vi erbjuda djupare insikter och mer kraftfulla verktyg för att omvandla data till strategiska konkurrensfördelar. Tillsammans hjälper vi dig att fatta smartare beslut och ligga steget före dina konkurrenter, oavsett bransch. Fusionen stärker vår förmåga att leverera datadrivna lösningar som verkligen gör skillnad för dig som kund.

Fokus på data

FAQ – Vanliga frågor om nya Elvenite

När sker sammanslagningen?

Sammanslagningen sker officiellt vid årsskiftet 24/25, men arbetet för att integrera de två bolagen är redan igång med full kraft, både internt och externt. Vi har sedan uppköpet arbetat för en smidig övergång, och vi har redan sett positiva resultat i flera gemensamma kundprojekt. Under de kommande månaderna kommer vi att fortsätta arbeta intensivt för att säkerställa en sömlös övergång, där både kunder och partners löpande kommer att informeras om eventuella förändringar och förbättringar.

Vad innebär det för nuvarande partners och kunder i respektive bolag?

För våra nuvarande partners och kunder innebär sammanslagningen i stort sett inga förändringar i det dagliga samarbetet. Ni kommer fortsätta att ha samma kontaktpersoner och tillgång till samma tjänster som tidigare. Vi ser dock fram emot att erbjuda ett bredare utbud av lösningar och ännu bättre support, tack vare våra sammanslagna resurser. Har ni några frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att kontakta er närmaste kontaktperson.

Vart kan man vända sig med eventuella frågor eller funderingar?

Om du har frågor eller funderingar kring sammanslagningen är du välkommen att kontakta Mathias Dyberg, vår VD, eller din nuvarande kontaktperson. Vi finns här för att ge dig all information du behöver och för att säkerställa att övergången blir så smidig som möjligt.

Kommer era tjänster att förändras efter sammanslagningen?

Våra tjänster kommer att utökas, vilket innebär fler möjligheter för våra kunder. Vi fortsätter att erbjuda våra befintliga tjänster inom Infor M3, AI och BI, men nu med ett bredare utbud och fler tredjepartsprodukter.

Hur påverkar sammanslagningen de olika branscher ni jobbar inom?

Vi kommer att fortsätta arbeta inom samma branscher som tidigare, men med större kapacitet och fler resurser. Våra kunder kan förvänta sig ett ännu starkare erbjudande och djupare expertis.

Kommer ni att erbjuda support dygnet runt?

Ja, efter sammanslagningen erbjuder vi 24/7-support, vilket innebär att våra kunder alltid har tillgång till hjälp när de behöver det, oavsett tid på dygnet.

Frågor om nya Elvenite?
Kontakta Mathias Dyberg