ÅSA KLEVMARKEN

Chief Operating Officer

Åsa kommer ursprungligen från Östersund och har tränat och tävlat i friidrott på elitnivå i unga år. Hon blev kvar i Karlstad och har jobbat som konsult i ett flertal år. Åsa grundade Elvenite (2007) tillsamans med Johan, Henrik och Lars-Olof.

 

Frågor till Åsa?

Åsa Klevmarken

Vad gör du på Elvenite?

– Jag har varit med och grundat Elvenite och idag är jag operativ chef/vice VD och kundansvarig för en av våra största kunder.

Hur kan en arbetsdag se ut?

– En arbetsdag är väldigt spännande för alla dagar ser olika ut och det är väldigt varierande arbetsuppgifter, precis som jag vill ha det.

Under din tid på Elvenite,vad är du mest stolt över?

– Jag är mest stolt över den resan som både jag och Elvenite har gjort. Vi har gjort en fantastiskt fin resa och det är tack vare alla härliga kollegor och våra underbara kunder.

Varför tycker du att Elvenite är en bra arbetsplats?

– Elvenite är en bra arbetsplats för att vi har höga ambitioner, vi vill utvecklas och vi vill ständigt bli bättre. Vi jobbar i livsmedelsindustrin som är en spännande bransch och där vi kan göra skillnad ute hos våra kunder.

Något du har lärt dig som du vill dela med dig av?

– 1. Sharing is caring – att dela kunskap och erfarenheter är något som vi alla behöver och tycker om.

2. Teamwork is dreamwork – det är när vi tillsammans löser problem och utmaningar som det både går fortare och det är roligare.

3. Mål är viktigt för att utvecklas och skapa en riktning

Du i en bild?

– Jag fick smeknamnet Lille Skutt tidigt i min konsultkarriär och det är för att jag har en bakgrund som trestegshoppare, sedan har det hängt med mig på både användarnamn och ”smeknamn”. Jag står också väldigt mycket för nyfikenhet och inställningen att ”ingenting är omöjligt” – nu vet jag inte om Lilleskutt står för det men han är ständigt med på nya äventyr och det gillar jag 😄

Lille skutt