Är du nyfiken på Birst och hur lösningen skulle fungera med din data? Kanske skulle du vilja prova att koppla samman några externa datakällor och se om du kan få djupare insikt i din verksamhet?
Elvenite är en Channel Partner till Infor i Norden och erbjuder nu möjligheten att få en live-demonstration av Birst och möjligheten att testa verktyget med egen data i en POC (Proof Of Concept).
 
Boka din live-demo redan idag!
 

Infor har förvärvat Birst

Det kommer antagligen inte som en nyhet för du har garanterat hört det förut; Infor har under 2017 gjort ett strategiskt köp av BI-företaget Birst. En satsning helt i linje med deras fokus på att stärka sina kunder genom att erbjuda de bästa molnlösningarna för affärssystem. Med Birst´s patenterade molnlösningar erbjuds en fantastisk kundupplevelse oavsett om man är en inbiten dataanalytiker eller helt vanlig slutanvändare.
 

Det är dags att släppa loss kraften i din data!

Birst är ett analysverktyg som utvinner data och kopplar samman en mängd olika databaser, platta och strukturerade filer, analytiska databaser, populära moln-lösningar och lokala lösningar så som Excel-filer. Som en stark aktör i nästa generations analysverktyg erbjuder Birst en helt molnbaserad och komplett analysmiljö som bland annat innehåller:

  • Visualisering
  • ETL/Data Preparering
  • Rapportering
  • Analys

Lösningen passar alla typer av organisationer, oavsett om man är en privat eller offentlig. Med sin inbyggda intelligens, patenterade ”data preparation” och kraftfulla visualiseringsverktyg kopplas data samman och omvandlas till insikter. En perfekt lösning för att komplettera ditt affärssystem och forma en stabil plattform för organisationens analyslösningar.
 

Vad innebär Birst för dig?

Idag väljer man ofta mellan två typer av analysverktyg, centraliserat och decentraliserat. De centraliserade verktygen är kända för att exempelvis erbjuda sofistikerade analysmöjligheter och stor skalbarhet, men de kräver ofta en gedigen BI-kompetens och tenderar ofta att förknippas med stora kostnader. Decentraliserade lösningarna är däremot utformade på ett sätt som gör dem snabba och lätta att förstå, men de brister ofta i övervakning, datakvalité och tenderar till att öka kostnaderna för slutanvändarsupport.
Om du väljer Birst behöver du inte göra något val mellan att investera i ett centraliserat eller decentraliserat BI-verktyg. Du kopplar enkelt samman alla dina datakällor, interna som externa mot molnet och ökar på så sätt precisionen i dina rapporter samtidigt som du släpper loss kraften med självbetjäning. Detta helt utan att tumma på säkerhet eller datakvalité.
 

Är du Redo att prova nästa generations bi-lösning?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan skapa nya insikter med ett molnverktyg som ger dig möjligheten att koppla samman en mängd olika typer av datakällor. Det är med rätt insikter du kan skapa de rätta besluten.
Kontakta oss idag!
 
Du finner mer information om köpet av Birst på Infors webbsida.