AB Värmland är ett entreprenörsdrivet initiativ där människor med entreprenörsanda, idéer, passion och mod har möjlighet att belönas med ett aktiebolag laddat med 50 000 kr i eget kapital.

I dagsläget är 12 grundarentreprenörer med och bidrar till initiativet. Företagarna, inklusive Elvenite, satsar egna pengar och medverkar som mentorer och jurymedlemar i den process som ska leda till att minst tre personer ges ett aktiebolag i oktober 2016.

pressbild_beskuren-1

Grundarentreprenörer AB Värmland


Syftet är att öka företagandet och sätta extra fart på tillväxten i Värmland. Startskottet för AB Värmland går i vår och vinnarna koras av juryn bestående av grundarentreprenörerna.

– Entreprenörer är de nya hjältarna. Det är dom som skapar välstånd, motverkar utanförskap och bidrar till integration. Det värmländska näringslivet ska bubbla av nyfikenhet, innovation och skaparglädje. Vi är själva ute på en tillväxtresa och ser gärna att fler lyckas. Det är därför Elvenite är med och stöttar AB Värmland, säger Johan Gotting, VD Elvenite.

Initiativet vänder sig till alla, oavsett ålder och affärsidé, som brinner för att komma igång och utveckla sin vision. Sitter du på en idé redo för utveckling? Ansök om ditt aktiebolag redan idag!
Läs även om initiativet hos NWT.