Fredrik Johansson är det senaste tillskottet till Elvenites personalstyrka. Han är en driven och målmedveten medarbetare som kommer att förstärka säljarbetet samt dela med sig av sin specialistkompetens för att förbättra Elvenites interna arbete.Fredrik_svartvit

Fredriks karriär startade inom Unilever-koncernen, där han fick värdefull erfarenhet och byggde ett starkt kontaktnätverk. Han har därefter fokuserat på att ta företag ur svåra lägen och vända verksamheten till succé. Företag som Stadium Promotion och Consafe Logistics har under Fredriks ledning förbättrat sina processer avsevärt och har tack vare det utvecklats till framgångsrika aktörer inom sina respektive branscher.
Elvenite är inne i en expansiv fas och med Fredrik på plats kommer vi kunna utveckla säljprocesser och fokusera på nykundsbearbetning, framförallt med kunder inom Food-and-Beverage industrin i både Sverige och Norge.
Som Sales Manager kommer Fredrik få en dubbel roll. Han kommer arbeta med att leda säljarbetet framåt, samtidigt som Elvenite även låter Fredrik arbeta med internt förbättringsarbete av processer och arbetssätt. Målet är att Elvenite ska ta ett kliv framåt och bli en ännu vassare och stabilare samarbetspartner till våra kunder och partnerföretag.

Elvenite har på några år byggt ett stabilt och framgångsrikt företag. Nu tar man nästa steg och skall bredda kundstocken och marknadsnärvaron både i Sverige och Norge. För mig är det oerhört spännande och stimulerande att tillsammans med ett väldigt härligt och kompetent gäng få vara med och bidra till denna satsning.

Fredrik kommer ursprungligen från Växjö, han har haft större delen av sin arbetskarriär i Stockholm och har nu tillsammans med familjen flyttat till Värmland och Hammarö. Han har ett genuint sportintresse och ägnar gärna fritiden åt tennis, golf mm.